יציאה להפניה.

יציאה להפניה.

אני כותבת את זה בשם מישהו אחר שכרגע נמצא בשירות מילואים פעיל,
הוא ביקש לצאת לצורך הפניה, המפקד אישר.
מכיוון שהמקום הוא שכוח אל, אותו בחור פנה לבקש שוברי נסיעות ולא נתנו לו שובר בטוענה שמי שאישר אינו בעל סמכות.

ההפנייה היא חשובה (לצורך בדיקה רפואית), כיצד להתנהג?
לפנות לקצין העיר? קבילות חיילים?

אושי231

New member
אין צורך לקבול

הוא יכול לשלם מכספו, לשמור את הקבלות ולרשום מאחוריהן שם+משפחה ומספר אישי.
במפגש הבא עם הקישור (בטח יהיה בסוף המילואים) להגיש את הקבלות והם יידאגו להחזר ישירות לחשבון הבנק.

עוד בעייה.

אחד מאשר לצאת, השני לא מאשר (המחזיק בשוברי הנסיעה) ומאיים בנפקדות. מה לעשות?

עניין הקבילות כי יש בזימון למילואים הזה הרבה תקלות ויותר מידי זלזול באנשים שבאו למילואים.

אושי231

New member
נקרא כאילו זה יותר מורכב ממה שכתבת

בהודעה הראשונה ולכן אני לא רוצה לומר סתם.
הוא יכול לפנות לקפ"צ שמטפלים בדברים און ליין ויגידו לו בדיוק.

guya72

New member
בעייה

מומלץ לפנות לקפ"צ + רופא היחידה.
עם כל הכבוד לחוסר באנשי מילואים, בעיות רפואיות קודמות לשטויות של צה"ל.

Wing Chan

New member
ממתי?

אצלנו בנאדם שהגיע למצב של פרה-היפותרמיה גם בקושי פונה... אחרי הרבה הרבה ריבים וצעקות...

באסה לי להגיד את זה, אבל הסיבה היחידה שאני מגיע למילואים זה החבר'ה שאיתי. לא המג"ד שמתנהג כמו מלך אנגליה (דוגמא: הוא ישן בג'יפ מחומם עם מנוע דולק בעוד אנחנו ישנים בבגדים רטובים לגמרי מזיעה מתרגיל גדול ללא שק"שים וללא שום הפרדה מהקרקע), לא המ"פ שלא מעניין אותו כלום כבר, לא גנרלי המדינה ולא שר הביטחון... רק העובדה שאנחנו ביחד, על הפינג'ן או במארב מאוחדים.

איך אומרים - פראיירים לא מתים... אנחנו רק מתחלפים.

עצוב להגיד, אבל החבר'ה היא הסיבה היחידה שאני ורבים אחרים מגיעים ולא מחפשים תירוצים למה לא להגיע.
לימודים, עבודה, עסק, חתונה, אצלנו הגיע אפילו אחד החברים שנולד לו בן טרי בן 12 יום...

סליחה שנדחפתי לכאן חח

guya72

New member
מתמיד

אם החיילים לא יקחו יוזמה ויציבו גבולות למפקדים - אז דברים לא ישתנו.

במילואים אנשים מגיעים לתקופה קצרה. לא מעניין אותם כלום. רק להעביר את המילואים וזהו.
אז אם לא עושים רעש ובלאגן כאשר המפקדים מגזימים מעט - אז אל תתפלאו שאח"כ מזלזלים בכם.

לא ידוע לי מה זה פרה-היפותרמיה. או שהוא בהיפו או לא.
ואיפה היה הרופא או החובש ??
יותר חשוב - מדוע השתקתם את הסיפור ? מדוע לא פניתם לגורמים יותר בכירים (או אם לא מתייחסים - לפנות לתקשורת, במיוחד לכרמלה מנשה). ?
גם אם זה לאחר המילואים - צריך לטפל בזה, אחרת דזה לא יפתר.

תבינו דבר אחד - הקצינים מקבלים משימות.מבחינתם (לפחות זאת צורת החשיבה של רובם) שהחיילים יסבלו, העיקר שהמשימה תבוצע, והמח"ט ידע שיש לא מפקדים מעולים.

אם לא מציפים בעיות / תקלות כלפי מעלה - דברים לא ישתנו.

למעלה