יציאה לחופשה

יציאה לחופשה

מצטערת וגם שמחה להודיע שאני יוצאת לחופשה בת 5 ימים ולכן לא אוכל לענות לשאלות או להתיחס לבעיות שעולות. איתכם הסליחה ולהשתמע ביום חמישי חג שמח רונית

היפה בפורום כאן זה....../images/Emo160.gif

שלומלום לך, תעשי חיים יקירתי ואל תחשבי עלינו .היפה בפורום כאן בניגוד לרוב הפורומים האחרים זה שגם כשמנהלת הפורום נוסעת יש מומחים שימשיכו לענות. ד"ר חירותי, מרים ברנר, טלי רוזנבאום ועוד. חוץ מזה יש גם משתתפים קבועים שיכולים לענות לרוב השאלות: דולפין כחלחל, אלף, רותה1, סרוגייט גבר, סרוגייט אישה. אריודרצי, שלומלום

אלי.מ

New member
אפשר לרענן את זכרונך?

גם בפורום של וואללה (שגם בו אתה מככב), כשמנהל הפורום בחופשה או במילואים יש עוד מומחים שנותנים כתף, וטוב שכך כי אחרת הפורום היה מאבד את ההגדרה של "פורום מומחים" והופך לפורום חובבנים. אז בניגוד לרוב איזה פורומים אתה מתכוון? מה שחבל לטעמי שזה לא הפורום הראשון שבו המנהל זמן די קצר מיום הפתיחה יוצא לחופשה,לא שלא מגיעה לו,אלא שלדעתי פרוייקט חדש שמתיימר להיות איכותי ועל רמה היה ראוי שיקבל תקופת הרצה של חודשיים שלושה ללא חופשה של המנחה.אבל אנחנו בידי "שלומלום" האמונות ואין לנו ממה לדאוג.

רותה 1

New member
אנחנו לא עוזבים אותך, אלי ! ../images/Emo24.gif

לידיעתך אלי, ד"ר רונית אלוני נסעה לימים מספר וגם באותם ימים אם נצטרך לקבל עצה מיידית - אנו בקשר איתה ולא נעזוב לרגע את הפונים. חג שמח.

אהלן אלי אתה מאה אחוז צודק..../images/Emo45.gif

שלומלום לך, כל מילה שלך נכונה. גם הפורום הנפלא של ד"ר בן-ציון בוואלה לעולם לא נמצא ללא מומחה גם כשהוא בחופש או במילואים וזה בזכות אישיותו המקסימה של ד"ר בן-ציון שמשך אליו מומחים שעונים יחד איתו כמו ד"ר שכנר, ריקי רוזמן, ד"ר רן לין, ד"ר חירותי, אחת, ועוד משתתפים רבים וקבועים. אבל תגיד לי כמה פורמים כאלה אתה מכיר? אני לא מכיר הרבה, בד"כ המצב הפוך וכשמנהל הפורום איננו המשתתפים לא מקבלים תשובות מיקצועיות ולכן כתבתי כאן שזה דבר נדיר. ד"ר רונית אלוני הצליחה גם היא ליצור קבוצת מומחים מנצחת שיכולה לענות גם כשהיא בחופש יהיה כייף לראות גם אותך כאן, שלומלום.

מכיר ת´שיר של...../images/Emo79.gif

אהוד בנאי: אל תפחד, אתה לא לבד.... כך גם בפורומנו - רק תשאל....

למעלה