יציאה לפולין......

bnzaky

New member
יציאה לפולין......

אספר בקיצור.....אני ממש רציתי לצאת לפולין עם הכיתה שלי שיצאה בחופש הגדול(כרגע אני ב-יב)אבל לצערי לא יכלתי.... בכל מקרה רציתי לדעת באילו דרכים נוספות אפשר לצאת למסע עם משלחת מאורגנת??? תודה רבה

Galuush

New member
ע"פ מיטב ידיעתי...

יש משלחות מאורגנות של תנועות נוער למצעד החיים ויש גם משלחת מטעם הצבא, אבל שולחים לשם קצינים לרוב... אולי יש אפשרות להצטרף למשלחת של בצפר אחר... אני לא בקיאה בדיוק, אבל השתיים הראשונות זה די וודאי
מקווה שעזרתי

yarden d

New member
לגבי הצבא

אני יודעת שאפשר לטוס לשם רק מי שחתם על קבע, אבל זה לא מספיק- לא כל מי שחותם על קבע יכול לטוס...

אני יודעת ש...

יש מקומות עבודה שנותנים אפשרות לעובדים שלהם לצאת למשלחת לפולין כמו בעבודה של אבא שלי. תנסה לברר אולי יש סוכנויות נסיעות שמאפשרות מסעות כאלה לאנשים בודדים.

נראה לי שזה אפשרי לנסוע עם בית ספר אחר..

אני אישית הכרתי מישהו שנסע עם בית ספר אחר למרות שהוא כבר נסע... הוא ביקש להצתרף וכנראה אישרו לו..

יציאה לפולין

קודם כל תבדוק את האפשרות לצאת עם בית הספר שלך במסע הבא - אלה שהם י"א עכשיו. אפשרות נוספת היא בית ספר אחר בסביבה שלך. מסע במסגרת הצבא - זה נקרא "עדים במדים" זה לתפקידי מ"פ ומעלה וזה נראה לי קצת רחוק (אני יצאתי במשלחת כזו). מסע של מבוגרים - אפשרי ויש סוכנויות נסיעות שעוסקות בזה אבל נראה לי שלא תרגיש ממש שייך עם אנשים בגיל של אבא ואמא שלך... שיהיה בהצלחה

or1malka

New member
אני יודעת ש...

אלינו למסע הצטרפו לא מעט ילדים מכיתות י"ב שלא יצא להם לצאת במסע שלהם לכן נראה לי אפשרי שגם את תוכלי לצאת למסע של הי"א.....

Efrat K

New member
או של הי"ב מבי"ס אחר

אנחנו יצאנו למסע עם משלחת שכולה הייתה מי"ב.

לגבי נסיעה לפולין

האמתי שאני כלפני חצי שנה היתי במשלחת לפולין 2007 ותאמת נהנתי ובכיתי הרבה! אבל, אני מוכנה ואף רוצה לחוות את החוייה הזאתי שוב (אני יצאתי ביא ועכשי אני ביב וישנה אפשרות לצאת ביג) אבל בית סיפרי לא נותן אפשרות לתלמיד לטוס פעמים הם עושים מיונים וזה מבאס אותי למרות הולכים לאותם מקומות תמיד מגלים דברים חדשים דברים שלא שמתי לב לפני כן.. אז לגבי אלה שמתלבטים תאמינו לי תסעו , לא תצטערו , אי אפשר עם לא תהנו במסע לפחות תבינו מה החשיבות של מדינת ישראטל לעם היהודי .. שזהו בעצם בתינו!

למעלה