יציאה מהארון בפני סבתא וסבא

אופק L

New member
יציאה מהארון בפני סבתא וסבא

אני מעוניין לשמוע סיפורים אישיים של אנשים שיצאו מהארון גם בפני המשפחה המורחבת ולא רק בפני המשפחה הקרובה (אני מחוץ לארון בפני ההורים והאחים). האם לדעתכם נחוץ לספר לסבתות, סבים, דודות ודודים שבלאו הכי לא חיים איתנו ביום יום וגם אם יפגשו אותנו פעם במסיבה עם בן הזוג אפשר להגיד שזה חבר מהעבודה או מחוץ לארץ? ואיך בכלל מספרים?
סליחה על ההיעדרות, לא הייתי מחובר במהלך סוף השבוע - והנה אני כאן שוב, המון אהבה והצלחה לתלמידים מחר ושבוע טוב לכולנו

MARMELAD

New member
להלן סיפורי האישי המרגש

אז ככה: ראשית נפנה לתיאור המשפחה: מצד אבא - שתי דודות שחיות בח"ול. גם האבא, אגב גר בחו"ל. יציאה מהארון שם עוד לא יצא לי לעשות אבל אני גם לא מאמין שאני אעשה. כשאני אסע לארה"ב לתקופה בת יותר מחודש הם כבר ישאלו אותי ואני אענה. אני פשוט לא מרגיש נוח לבוא לביקור של שבועיים שלושה ולהפיל פצצה על המשפוחע´ס. מצד אמא - סבתא תימניה בת 3000 שנה, שישה דודים ודודת שביניהם: שיפוצניק תפרן, סוחר סמים ירושלמי מצליח, מורה לשעבר להתעמלות מטורללת שקברה שני בעלים, מנהלת סניף להשכרת רכב, אחת שהתחתנה עם חוזר בתשובה ונשארה חילונית אדוקה ובכל זאת מאוהבת בו לגמרי, ודודה בקנדה. בטח שכחתי מישהו אבל ככה זה במשפחות תימניות. כמובן שרובם של הדודים והדודות עברו משברים קשים בשנים האחרונות, ביניהם גירושין, פשיטות רגל, נישואין שניים, מחלות כגון סוכרת, תעוקות חזה והתקפים קלים, בגידות, מעצרים ושאר ירקות. אז עם כל הבלאגן הזה באמת שאחיין נושך כריות לא נראה כזה ביג דיל. ואכן יצאתי מהארון אם כי לא בהודעה חגיגית בסדר פסח אלא במעשים קטנים. למשל.... לבשתי חולצות גאווה למשל.... היה לי אוסף של ברביות למשל.... ייחצ"נתי מסיבות GAYS הייתי דראג קווין לבשתי מכנסיים ורודים צמודים מדי הצטלמתי לעיתונות מקומית עם חברים בחיבוקים שלא נתונים לפרשנויות גרתי עם חבר שלי לשעבר באותו חדר שינה במשך חצי שנה אז אי אפשר להגיד שממש יצאתי מהארון אבל האמת שאף פעם לא ממש הייתי בו. היחידה שממש באתי והכרזתי בפניה הייתה אמא שלי. כל השאר כבר הבינו בעצמם. אז אנחנו לא ממש מדברים על זה בארוחת הערב, אבל ככה בשיחות אחד על אחד זה עולה לפעמים. ותאמינו לי - מתרגלים להכל. אפילו משפחה תימניה מפוארת לפייגעלה כמוני.

אופק L

New member
וואו, אחרי הודעה שכזו, המשפחה שלי

ממש פשוטה ומצ´וקמקת - אפילו לא קיימת.
לי לא היה אוסף ברביות, רק ברבי בן אחד שקנו לי בארה"ב. לאחותי היה אוסף גדול והיינו משחקים יחד. אני לעומתך לא מחצין את הגאות שלי, אמנם הייתי במצעד הגאווה וקניתי דגל קטן (שגנבו לי), אבל מבחינת לבוש יומיומי צמוד וקשרים למסיבות GAYS אני ממש לא בקטע. רגיל כזה, פשוט - משעמם

MARMELAD

New member
אני כבר לא ממש מחצין את עצמי

ההחצנה והאחצנה (וגם האוחצ´נה) שלי היו בשלבים, בין גיל 15 לעכשיו. בכל פעם עשיתי משהו יותר מופרע, בולט, מזעזע, קרא לזה איך שתרצה. לאט לאט הבנתי שאפשר גם להיות הומו בלי ללבוש מכנסי לייקרה צמודים ורדרדים ואכן היום אני כבר לא לובש אותם. במחינת מראה אני די לא נראה בעניין אם כי ברגע שאני מדבר ישר קולטים עליי... ובכל מקרה אני מאמין שכל הומו שבתהליכי יציאה מהארון עובר שלבים של זיעזוע החברה בלבוש והתנהגות, אח"כ חלק משתנים וחלק נשארים מזעזעים.. כמו שחבריי תמיד אמרו לי "אוחצ´ה, מה מזעזעת" אבל אני באופן אישי מקווה שהחתיכים מבינינו ייצאו ממראה ה"אוחצ´ה" למראה ה"קצין קרבי בחופשה" כי זה המראה האהוב עליי וגם על יפעת. דרך אגב, אופק ל היקר, להגיד על עצמך שאתה משעמם זה די דבילי. תתנצל ומייד.

*GormE*

New member
סיפור אישי לא אוכל להעניק, אבל

יש מספיק סיפורים סביבי, אבל אם כבר ציינת את המשפחה- אז ישנו בן דוד שלי, בן 28, שגיליתי על נטייתו בליל הסדר השנה. לא שהוא יצא מהארון, פשוט זה אף-פעם לא עניין אותי. או שלא שמתי לב. ואני ממילא הכי קטנה במשפחה... אז פשוט הוא התחיל לספר על מסיבה בfetish שיש באותו יום, וזה התקשר לי- כי ידעתי שבאותו יום יש מסיבת FFF. זה היה נורא נחמד- כל ליל הסדר דיברנו לנו, ובאמת היה עדיף לדעת כך מאשר לפגוש אותו בפתאומיות בקפקא... רק מצער למדי, לאחותי הגדולה היה קראש עליו מאז גיל 3. היה לה קשה להסתדר שדווקא אחותה הקטנה מצאה לה נושא משותף עם "בחיר ליבה"... אבל היה מאוד מרגש לרקוד איתו במצעד הגאווה, ועד היום שומרים על קשר באינטרנט. היציאה מהארון מחזקת קשרי משפחה... לפחות אצלנו.

אופק L

New member
זו הקנאה שאוכלת אותי

במשפחה שלי האנשים צעירים כל בני הדודים שלי בני פחות מ-8. כיף לקרוא סיפורים אישיים שכאלה, על קרובי משפחה או חברים טובים שיוצאים מהארון. האם הוא פנה אלייך באופן אישי וסיפר על המסיבה בפטיש? האם הוא סיפר על המסיבה בפני כל המשפחה?

*GormE*

New member
הוא סיפר את זה לשאר משפוחה צעירים

וגם לי, בין השאר. באופן מאוד אירוני, בתחילת הערב סיפרתי לו בדיחת גייז. לא הבנתי למה הוא היה מאושר כל-כך...

למעלה