|יציאה מהארון?|

mm130

New member
|יציאה מהארון?|

היי, אני מתן - בן 18 מירושלים. אני בכלל לא בטוח שאני א-סקסואלי, אבל נראה לי הגיוני לשתף אתכם בהתלבטות. לבנות אני לא מרגיש שום משיכה מכל סוג שהוא. לבנים אני מרגיש משיכה רגשית בעיקר. אני נמשך למחשבה על קרבה לבנים, אבל לא למגע מיני. יכול להיות שזה שלב, ויכול להיות שזה קשור לעובדה שאני מטופל בתרופה נגד דכאון שמדכאת את היצר המיני. בכל אופן, אני זקוק לקשר מצד אחד, ומצד שני - נרתע מאוד מהמחשבה על קשר מיני. האם הפורום הזה מתאים גם לאנשים שלא בטוחים שהם א-מיניים? שחושבים שזה עוד יכול להשתנות, או שמרגישים שזה לא מוחלט?

Limbonic Art

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

כן הפורום מתאים גם למתלבטים
מה שכן במידה ואתה מרגיש קונפילקט וחושד שאולי התרופות שאתה צורך הם הסיבה לחוסר חשק מיני + אתה מרגיש רתיעה מהנושא (שזה לא קשור לתרופות אלא למשהו נפשי שבדרך כלל נלווה לחרדות או דיכאון) אז רצוי מאוד לבדוק זאת ברצינות עם הרופא המטפל בהנחה שיש לך אחד כזה ולא קיבלת את התרופות מסתם רופא משפחה. מה שכן - בטח תשמע זאת עוד הרבה בזמן הקרוב- אתה עוד צעיר וזה נורמלי לחשוש ונורמלי לא להיות מוכן למיניות גם אם אתה בעצם מיני. אם אתה לא - כבר תברר זאת בעתיד יחד איתנו או בלעדינו
אז כן יכול להיות שזה שלב וכל עוד אתה בשלב של לבדוק אופציות אתה מוזמן להשאר

מאוד מוכר לי...

אני באותו מצב שלך...וגם אין לי מושג מה עושים עם הקטע של היציאה מהארון...כאילו להגיד לאמא שאני הומו אבל לא אשכב עם בנים?

למעלה