tHe CuTeSt AnGeL
New member
יציאה מהבית לעיר אחרת ?
אז קודם כל הגיע הזמן שאציג את עצמי
אני רעות, בת 18+, מתכננת לעבור לגור עם חבר שלי תוך 10 חודשים אנחנו אילתים ואני האמת לא כל כך אוהבת את אילת אומנם מחירי השכירות פה מאוד זולים (לדוגמא - דירת 3 חדרים מרוהטת, לא רעה, שהתשלום עליה גם כולל הוצאות חשמל, מים, ארנונה וגז יכולה לעלות - 2000 ש"ח) ויש גם יתרון לעיר הקטנה, לאחת נטולת רכב ורישיון כמוני אפשר להגיע מאוד בקלות ממקום למקום, ברגל או באוטובוס וממש לא חייב רכב בשביל להסתדר אבל פה בערך זה נגמר אני שונאת את המרחק מכל עיר אחרת. בתור אחת שעוסקת באומנות שימושית זה משהו שמאוד קשה לעשות באילת, אין את כל הסדנאות והחוגים שיש במרכז ויש פה רק 2 חנויות יצירה נורמאליות שמרשות לעצמן "לדפוק מחירים" כי אין תחרות בכלל המחירים פה בכל התחומים יקרים ואין מבחר - תבינו שג'ינס נורמאלי שלא מתפרק בשוק מתחיל ב-70-80 ש"ח ! בשוק ! וג'ינס קצת יותר "ברמה" עולה 120 ש"ח, בשוק ! אז לכאלו שקונים כל הזמן מותגים זה ישמע זול, אבל כבר יצא לי להיות בת"א ולקנות אחלה בגדים בשווקים בכלום כסף וכשעוברים לגור לבד פתאום מתחילים לחשוב על זה יותר גם מבחינת לימודים, מבחינת עבודה והתקדמות לאנשהו, פשוט לא אוהבת את העיר הזו, צפוף לי
אז אני מאוד רוצה לעבור לעיר אחרת, מצידי אפילו לבאר שבע אבל חבר שלי לא ממש רוצה לחשוב על זה
הדבר שמרתיע אותו זה לעבור לעיר אחרת, לא מוכרת, שלא יודעים מי מו מה, שלא מכירים אף אחד וכו' גם אותי זה מרתיע, ומשהו שאפילו קצת יותר מרתיע זה תחושת הביטחון שיש באילת, שאין פיגועים למשל, וזה משהו שבערים אחרות אין אני לא יודעת אם כבר דיברתם על זה בעבר אבל אני אשמח לשמוע אם יש פה עוד כאלו שעברו ממש מעיר אחת לעיר אחרת שרחוקה ממנה כמה שעות נסיעה, ואיך הם הסתדרו עם החששות ולמצוא עבודה ולהתאקלם והכל... ואם זה בכלל כדאי...
אז קודם כל הגיע הזמן שאציג את עצמי