יציאה מהמינוס

79mayah

New member
יציאה מהמינוס

היי, אני ובן זוגי אקדמאים, בעלי תואר ראשון בכלכלה. שנינו עובדים כבנקאים בשני בנקים שונים. מדיי יום אנו נתקלים בהרבה מאוד אנשים שלא מצליחים להתמודד עם הוצאות היומיום ונמצאים בקשיים כלכליים רבים. בעקבות זה חלפה בנו המחשבה לעזור ולהנחות אנשים כיצד לצאת מהמינוס, אם דרך בניית קורס עם מושגים בסיסיים וחיוניים מעולם הבנקאות, כמו כן טיפים שונים של שליטה בהוצאות, או בעזרת יעוץ פיננסי אישי למשפחות. ייעוץ השקעות בסיסי (בן זוגי יועץ השקעות במקצועו) וכאן השאלה שלי, ידוע לי שקיימים הרבה מקומות כאלה, האם יש סיכוי שדבר כזה יתפוס? ואם כן, איך נשנכע אנשים שדווקא אנחנו יכולים לעזור להם? אשמח לכל תגובה תודה

raphaelrainer

New member
תגובה ליציאה מהמינוס

לקבל מכם (בנקאים) עצות איך לצאת מהמינוס זה כמו לקבל עצות מזרקאווי על נושאים כמו הלחימה בטרור האיסלאמי או על שחיטה כשרה... אתם וחבריכם, אם אתם בכירים אז - במודע ואם לא אז לא, אחראים במידה רבה לבוץ הכלכלי (מילה עדינה) אליו נקלעו כה רבים, ויש לכם גם חלק במותם של אותם מסכנים שהתאבדו נוכח לחץ הנושים (נושים ברוב המקרים זה בנקים). במקמכם הייתי מתבייש להגיד מה מקצועי!

79mayah

New member
מאוד חבל לי שזו ההרגשה שניתנה לך

מעבודה מול הבנקים, אני מסכימה איתך במאה אחוז שהבנק הוא מוסד כלכלי ומטרתו היא רווח. אני לא מוצאת שום סיבה להתבייש בכך שאני עובדת בנק, ושיש לי ידע בנקאי נרחב שיכול לעזור לאילו שלא מבינים הרבה בתחום הבנקאי. אני מייצגת את עצמי כבן אדם ולא מייצגת את הבנק כך שהדעות שיש לך לגבי הבנקים מבחינתי לא רלוונטיות למה שאני מציעה העסק פרטי.

79mayah

New member
מאוד חבל לי שזו ההרגשה שניתנה לך

מעבודה מול הבנקים, אני מסכימה איתך במאה אחוז שהבנק הוא מוסד כלכלי ומטרתו היא רווח. אני לא מוצאת שום סיבה להתבייש בכך שאני עובדת בנק, ושיש לי ידע בנקאי נרחב שיכול לעזור לאילו שלא מבינים הרבה בתחום הבנקאי. אני מייצגת את עצמי כבן אדם ולא מייצגת את הבנק כך שהדעות שיש לך לגבי הבנקים מבחינתי לא רלוונטיות למה שאני מציעה העסק פרטי.

אין שם5

New member
פפפפחחח...אמא של שחף....הרגת אותי

מה איך????????????????? את כבר אמא לילד....ואת עוד שואלת איך?? כ"כ קשה להבין שכמה שאת מרויחה...את צריכה לחיות עם זה וזהו??? ז"א..אם את מרויחה רק 5000 ש"ח....תחיי מהסכום הזה .נקודה. מה כ"כ קשה להבין??? ואם את מרויחה רק 2000 ש"ח....לא כדאי לך להביא בכלל ילד לעולם הזה. כי את מביאה אותו מעמסה על החברה בישראל. ברור?? בשביל מה את צריכה בנקאי בשביל זה??? את חושבת שהיא תגרום לך לקבל בחודש 15000 ש"ח??? אני לא מבין.באמת

על מה אתה עוד שואל?

על הקטע של ילדים מי אתה שתגיד לי כמה להביא ילדים וכמה יעלה לי וכמה יספיק לי?

על מה אתה עוד שואל?

על הקטע של ילדים מי אתה שתגיד לי כמה להביא ילדים וכמה יעלה לי וכמה יספיק לי?

בי מיט

New member
הוא צודק ברמת העקרון! (לא בדרך הבוט

הבוטה שבחר להציג דבריו). תרשי לי להיות קצת ישירה איתך: מה זאת אומרת מי את\ה שתגיד לי כמה ילדים להביא? את לא שואלת אותי בתור אזרחית כשאת מביאה ילד, אבל את מתחננת אלי (בתור אזרחית) שאממן את הילד שלך מתקציבי רווחה ומהביטוח הלאומי שלי שאני מזיעה עמוקות בשבילו. לנהוג במכונית צריך רישיון ולהביא ילד שזה הדבר החשוב בעולם לא צריך? מי בדיוק את חושבת יממן את הילדים שלך אם תחליטי להביא אותם שנה אחר שנה? אני????שאר האזרחים שנאבקים יומיום???? זה חוסר אחריות בסיסי להביא ילדים כשידוע לך שאין לך את היכולת המינימאלית לפרנסם בכבוד. ילד זה מוצר יקר ולא קונים מוצר יקר כל שנה. מצטערת אבל זו דעתי וכך אני מתכננת את המשפחה שלי, ללא עול שנופל על כתפי שאר שותפיי למדינה. אם "בא לי ילד" אני לא מצפה מהמדינה לממן אותו. ןתחשבי על זה....

אני לא מבינה מה העניין שלכם?

אני אמרתי שזו יוזמה ברוכה שצוות בנקאים חושב לפתוח ועסק באתם ופרצתם בכעס עלי שאני חושבת להביא ילדים על חשבון המדינה זה לא נכון אם דברים יצאו מהקשרם אז סליחה. פעם הבאה תקראו מה שכותבים חברכם לפני שאתם קוטלים לא?

מה????

אני ממש מופתע מכם... אתם יותר גרועים מהאמריקאים... להאשים את המשפחות החלשות בכך שאתם!! לא מצליחים להתמודד עם נטל המיסים? למנוע ילודה? אולי תאשרו רק לעשירים להביא ילדים? להביא 50 ילדים ושכל אחד מהם יעשה כמוך - זה תיכנון מעולה!. כבר בהיותך סבא יהיה לך מקום בכנסת. אושר יותר חשוב מעושר. דאג לעשות את עושרך תוך כדי שאתה מאושר. ילדים (להרבה אנשים.. אולי לך לא) זה אושר. וזה הכי חשוב. ואם המיסים כבדים עליך - קרא טוב טוב את כלהעצות בפורום. אולי תמצא דרך להקל על עצמך. החוקים לא ישתנו בעקבות זה שתמנע ממישהו להביא ילדים. עוד מעט תאשים אותי בזה שאתה עושה מילואים...

תאמיני לי שבלי ילדים אין למדינה הזו

עתיד..תחשבי על זה! (כמובן ילדים של אנשים שתורמים לחברה - מיסים, מילואים ועוד - שיהיו גם הם עצמם כאלו). ואם כולנו ( עושי צבא ומשלמי מיסים) נחשבן ולא נביא ילדים לעולם המדינה שלנו לא תגיע רחוק.

ruven77

New member
תגובה ל"תגובה ליציאה מהמינוס"

יש לי משהו קצר לומר לך:תגובה אידיוטית וילדותית!

למעלה