יציאה מהצבא לאחר התנדבות

EarthlingX

New member
יציאה מהצבא לאחר התנדבות

שני שאלות א. הייתי בטוח שאני עושה שנתיים בתור מתנדב, בשלישות כתוב שאני עושה שלוש?? עם הייתי יודע שזה שלוש, לא הייתי חותם! האם אפשר לשנות? מה עושים? ב. האם יש אפשרות לצאת מההתנדבות ללא בעיות רפואיות? תודה על העזרה.

Tomak19

New member
ובכן

א)זה תלוי ביחידה, תגיד לי באיזה יחידה אתה ואני אגיד לך כמה זמן אתה אמור לעשות. ב)פנה למשקית ת"ש או לאחראית מתנדבים, תגיד לה שאתה רוצה לסיים אחרי שנתיים את השירות, היא תבדוק את זה ואם היא תראה שאתה רציני- תסיים את השירות. אני רוצה להיות קצין :0)

EarthlingX

New member
אז תראה..

נפלתי כבר מקצינים, לאחר שניסיתי וזה חבל עד שנלחמתי בתא מתנדבים האיטיים. בכל מקרה, אני משרת בבסיס מז"י ביחידת קשרי חוץ (קש"ח).

Tomak19

New member
אתה צוחק עלי נכון??

אתה מקש"ח??? גם אני, אתמול היה היום הראשון שלי שם(טופס טיולים)!!! היית בבסיס אביב??

EarthlingX

New member
לא רמת אביב

קש"ח יש בכול הארץ, רמת אביב זה של אמ"ץ אני שייך לכוחות היבשה, קשרי חוץ של כוחות היבשה (מז"י) יש קש"ח כמעט לכול מפקדה ראשית בארץ, פצ"ן, פד"ם, חייל האוויר.. וכו'..

אתה עושה שנתיים. לא שלוש.

א. מתנדב חותם על 36 חודשי שירות או 24 חודשי שירות. בין אם חתם על 24 ובין אם חתם על 36, במחשב מוזנים 36 חודשי שירות - היות וזה מה שהמערכת מכירה. עם זאת, המערכת יודעת לקצר חצי שנה לפני תום השנה השנייה את תאריך השחרור לעוד חצי שנה - קרי ל24 חודשים. כך שאתה אמור להשתחרר אחרי שנתיים. מקומות ומסלולים מסויימים מחייבים אותך לסיים סדיר מלא של 3 שנים. במקרים כאלו אתה תתבקש לחתום על טופס שס"ן מבעוד מועד. כל זמן שלא חתמת על טופס כזה - אתה אמור להשתחרר אחרי שנתיים. בכל מקרה, תוכל לקבל עוד פרטים בתא מתנדבים בבקו"ם או בשלישות היחידה שלך (שיכולה לבדוק מול תא מתנדבים ולקצר לך תהליכים). ב. כן ולא. אם תגיש טופס 55 עם בקשה לסיום שירות - יש סיכוי שיתחשבו בך גם אם מצבך הרפואי לא הורע. עם זאת - הם לא חייבים, ולמעשה - הם לא אוהבים לעשות את זה. התנדבת? תעשה את השנתיים שלך ותגמור עם זה. אתה לא מרוצה איפה שאתה? תגיש טופס 55 עם בקשה לשיבוץ מחדש. הצבא השקיע בהתנדבות שלך הרבה משאבים.

למעלה