יציאה מהצללים ובקשת עזרה

הדגבא21

New member
יציאה מהצללים ובקשת עזרה

אהלן, דניאל , קורא סמוי ותיק ותיק פודי לא קטן, ואולי בקרוב מאוד אתחיל גם לכתוב ביקורות . צריך רעיון למסעדה לשבת בצהריים עם עסקית או שלא תהיה יקרה מאוד ( נניח עד 150 לאדם) כרגע עומדות על הפרק המזללה ואולי גם מסה . אבל אנחנו מרגישים שקצת שחקנו אותן. חשבנו על מאשייה- אבל לא בא לנו בראנץ , ידוע לכם אם העיסקית החדשה שלהם מוצאת בשבת גם ? עוד על הפרק- רפאל וטוטו. נשמח לעוד רעיונות , אין יותר מדי מגבלות 5 סועדים, חלקם נמנעים מפירות ים , אבל אין בעיה עם מקום לא כשר . אז מה אומרים? יש משהו שלא חשבנו עליו שמציע איזה עיסקית מעניינת בשבת ?

salo22

New member
ברוכה הבאה

גם לטאיזו יש עסקית שבת, מחיר בסיס 139. גם לקיטשן מרקט יש משהו לסופ"ש, רק שלא ברור מהאתר שלהם, מה בדיוק המחיר. למיטב זיכרוני, אפשר לעמוד בטווח ה 150. רפאל תמיד חשודה עיקרית לעניין, אבל אני חושב שכדאי פשוט לבדוק התפריטים ולהחליט מה הכי מדבר.
גם לבסטה יש משהו אומנם "בראנצ'י" בימי שבת בין 1200-1700, אבל זה אמור להיות יותר "מסעדתי" מהגשה בראנצ'ית מסורתית, שווה ניסיון, לפחות.

erezavn

New member
יפו תל אביב - עסקית שבת חביבה

במקרה הייתי אתמול...
יש עסקית שבת שכוללת ראשונה, עיקרית ופוקצ'ה. בעיקרון עד 17:00, אם כי אני הזמנתי ל-17:15 ועדיין קיבלתי תפריט עסקיות...
המחירים נקבעים לפי מחיר העיקרית ויכולים לנוע מ-95 ש"ח (ניוקי צמחוני או חזה עוף) עד 180 ש"ח (פילה לוקוס או פילה בקר). כמובן שיש אופציות ביניים. יש גם אופציה לעסקית של 2 מנות ראשונות ב-95 ש"ח.
המקום עצמו הוא אחד הנעימים והחביבים בעיניי בעיר. האוכל טוב. לא מדובר באוכל יצירתי עם wow פקטור, אבל האוכל טעים ומוקפד. גם השירות הוא אחד החביבים בעיר.
דיווח מורחב יגיע בהמשך...

החתולית

New member
ברוך היוצא לאור

בדקו את עסקית השבת של מלגו ומלבר, ואת זאת של בקפיקו האיטלקית. גם בקפה אירופה יש עסקית בשבת.
&nbsp
&nbsp

הדגבא21

New member
תודה רבה על קבלת הפנים והעזרה, שאלות נוספות

קודם כל לגבי ההעצות שעלו פה ושאנשים שלחו לי בפרטי
רפאל אכן נשקלת, כי הרבה זמן לא היינו שם אבל בעבר היה מקום מאוד נעים ופוגע בול.
יפו- תל אביב, אני ובת זוגי לא היינו עדיין, אבל ההורים שלי שהם חסידים של כהן עוד מתקופת קרן היו והתאכזבו קשות, בעיקר בגלל הVFM הנמוך , אבל זה תקופה קצרה לאחר פתיחה המסעדה ולכן יש סיכוי לתיקון.
בקפיקו לדעתי פחות יתאים, אבל אולי, הבנתי שלירן גורדה עזב את המקום נכון?
מלגו ומלבר נשמע כמו אופציה מעולה ועלה לראש הרשימה בהתייחס לביקורות המהללות שהיו פה לאחרונה ולווייב שהשפים החדשים משדרים- האם מישהו היה בעסקית שבת ויכול לשפוך קצת אור על מגוון הפתיחים המוצע?
אשמח לשמוע גם המלצות/דיס המלצות על קפה אירופה- למרות שנשמע כאילו זה פחות יתאים (מחפשים משהו מעט יותר פורמלי ו-"קלאסי" מבחינת האווירה)

erezavn

New member
קצת תשובות... ועוד אופציות...

עסקית סוף השבוע של רפאל זכתה להלל ולשבח בכל פורום אפשרי. אני לא ניסיתי. ישבתי לא מזמן בעסקית רגילה של יום חול והתאכזבתי...
ביפו תל אביב ישבתי אתמול כאמור. הייתי עם אימי (צעירה בת 78) ונהנינו בסה"כ. לא אוכל יצירתי ומסעיר, אבל הרגשנו שה-VFM טוב למדי. נדמה לי שמי שהכיר את חיים כהן בקרן שהייתה יוקרתית, פורצת דרך ויצירתית - יתאכזב מיפו תל-אביב. אני לא היכרתי ולכן לא ציפיתי להרים וגבעות מעולם. נדמה לי שזה מקום שבו חיים כהן מבשל פשוט, ובלי רוח וצלצולים. לא מתאמץ לעשות רושם כמו רוב השפים הצעירים. אני מניח שיהיו כאלה שיתאכזבו כמו "חובב אוכל גדול" שממש לא נהנה בדיווחו הטרי בפורום זה...
בקפיקו זה מקום חביב אבל ממש לא בסטנדרטים גבוהים, וודאי לא מקום פורמלי וקלאסי. לירן גרודה להבנתי אכן כבר לא שם.
מלגו ומלבר טובה מאד, אבל את עסקית השבת אני לא מכיר...
קפה אירופה מקום משובח, אבל הוא יותר טאפאסי ובלייני באופיו.

יש 3 מקומות נוספים שיש בהם עסקיות שבת:
מסה - עסקית שבת יקרה ומשובחת (בין 12:00-15:30).
קלואליס - יקר ויוקרתי. לאחרונה הייתי לפני 3 שנים...
ברטי - מקום שאני אוהב, ויש עסקית שנראית מאד מזמינה ומשתלמת לפי האתר שלהם.

החתולית

New member
לא מכירה את עסקית השבת במלגו ומלבר

אבל אכלתי עסקית שישי שהיתה דומה והיא היתה טובה מאד. יש משהו בידיים של מוטי ואור שפשוט עובד נכון.
&nbsp
לירן גרודה לא בבקפיקו כמה כמה חודשים. לצערי לא עדכנו את אתר המסעדה, וחבל.
&nbsp
לא הייתי בקפה אירופה מלבד לדרינק מהיר בלילה, אבל תוכל למצוא דיווחים באמצעות מנוע החיפוש החדש של הפורום (ראה לינק בהודעה הנעוצה בראש הפורום).

Nרב

New member
אני נהניתי מאד בקפה אירופה והתפריט מתומחר

שם בצורה הוגנת מאד.
אוכל אסיאתי הולך?

nofar1002

New member
ממליצה מאוד על ברטי...היינו שם בעסקית שבת והיה מצויין...

בברטי זה במתכונת של פתיחים ומנעה עיקרית לבחירה ב-98 ש"ח אם אני לא טועה.
גם לטאיזו יש עסקית שבת מאוד טובה אם אתם בעניין של אוכל אסייאתי, זו עיסקית של 2 מנות ראשנות קטנות ועיקרית ב-135 אם זה לא השתנה.

הדגבא21

New member
לבסוף הוחלט על המזללה

הרצון שלי לגוון לא החזיק מול שלושה ביקורים קודמים נהדרים פלוס תפריט עם הרבה מנות שלא ניסינו פלוס ביקור מוצלח בסזרינה ( שהרגע ראיתי שרשום שהיא הולכת להיסגר ?!? אפשר קישור למידע בנושא ? למה ? מתי וכו) הכריע את הכף מקווה לדווח כשאחזור תודה רבה לכל העוזרים , העסקיות בברטי ובמלגו ומלבר על הכוונת לחלוטין מעכשיו

למעלה