יציאה מוקדמת מגן תקשורת

winterfell

New member
יציאה מוקדמת מגן תקשורת

הבן שלי (בן 3) נכנס השנה לגן תקשורת. אנחנו מביאים ולוקחים אותו מהגן עצמאית.
בגלל שהגן מסתיים ב-16:45 והוא כבר אוכל ארוחת ערב ב-18:30 אני מרגישה שבקושי יש לי זמן איתו אחר הצהריים. בגדול, ההרגשה היא ש"מפקיעים לי את הילד" - הוא נמצא כ"כ הרבה שעות בגן וכ"כ מעט איתנו...
ביקשתי להוציא אותו יום או יומיים בשבוע מוקדם. אמרו לי שהנוהל הוא או להוציא כל יום ב-15:30 (שבעיקרון אני יכולה אבל יקשה עלי מאוד) או שצריך להביא אישור רפואי - שאין לי.
אני לא מבינה למה מערימים עלינו עוד קשיים. הוא עוד לא בגיל של חינוך חובה, ואני מבקשת יום קבוע - כלומר הם יכולים לבנות תוכנית שבועית מסודרת.
מישהי מכירה את הנהלים, או יכולה לספר לי על סידור דומה?

TikvaBonneh

New member
אני הוצאתי מוקדם יותר לצורך טיפולים בחלק מהימים

היה בגן טופס שמילאתי אותו וכתבתי באיזו שעה אני מגיעה בכל יום. את יכולה להגיד להם שזה לצורך טיפולים. האם אין הורים שמוציאים חלק מהימים קודם לצורך טיפולים?

winterfell

New member
יש, אבל זה מעצבן שאני צריכה לשקר

אני מכירה את הטופס, אנחנו מביאים אותו מאוחר יום בשבוע...

TikvaBonneh

New member
כן, מעצבן...

בבית הספר זה משתפר. אנחנו מוציאים אותו מתי שאנחנו רוצים אחרי שלוש וחצי. והבן שלי גם היה שנה בגן שבו היו יותר גמישים...

SMADAR55

New member
אצלינו לא אהבו זאת משתי סיבות עיקריות. הראשונה,

פגיעה בתכנית האישית של הילד (לכל ילד טיפולים גם בשעות הצהריים וזה מצריך מבחינתם התאמות במערכת האישית שמשפיעות כמובן גם על התכניות של הילדים האחרים).
השניה, בגנים לא אהבו יציאות/ כניסות באמצע היום של ילדים והורים- זה מפריע לילדים האחרים (פגיעה בשיגרה, פגיעה בריכוז) .
פשוט תודיעי להם שיש לילד טיפול פרטי.

למעלה