יציאה רשמית מהארון!

tonti

New member
יציאה רשמית מהארון!../images/Emo98.gif

שלום אנשי פורום חמים ונעים!
עקבתי אחרי מה שקורה כאן בערך מהשניה הראשונה שגיליתי שאני בהריון ועכשיו סוף סוף אני מרשה לעצמי להזדהות(אולי בגלל שיש לי שאלה??
) מתן שלנו נולד לפני כמעט 3 שבועות בניתוח קיסרי. הוא מתוק אמיתי(ותמונותיו יעידו על כך) ויונק במרץ מתי שרק בא לו. אבל: כמעט כל פעם שאנחנו מחליפים לו חיתול הוא ממש לא מרוצה
ובוכה במסכנות כזאת שאנחנו לא יודעים מה לעשות. בהתחלה חשבנו שיש לו טראומה מהברית וזה מזכיר לו אותה אבל גם לפני הוא היה בוכה. בהחלפה אנחנו מדברים איתו המון, מלטפים, מנשקים. אבל זה לא עוזר. יש למישהו רעיון??? תודה! תמר

שירי ל

New member
הוא ממש מתוק! ../images/Emo13.gif

ובעניין החיתול - אתם מחליפים חיתול במקום אחד (למשל רק על השידה?) או בכל מיני מקומות? יכול להיות שמשהו מפריע לו במיקום. כדאי לנסות כל מיני סוגים של חיתולים - יכול להיות שמשהו בחיתול עצמו מציק. את מניקה? אני יכולה ליעץ מניסיוני שאנחנו פתרנו את בעייה הבכי (אצלינו זה היה אחרי אמבטיה בזמן הניגוב וההלבשה) על ידי מתן ציצי על השידה עצמה. זה עזר מאוד. חוץ מזה, שיהיה מזל טוב ובהצלחה!

michal@gal

Active member
מנהל
קודם כל, מזל טוב וברוכה הבאה

לגבי הבכי בהחלפה, זה רק מראה שהוא תינוק לגמרי נורמלי. תינוקות בגיל הזה בדרך כלל שונאים להיות ערומים, זה הכל. זה יעבור עוד מספר שבועות.

jole

New member
אין לי תוספות רק ברוכים הבאים../images/Emo24.gif

גם אני חושבת שיתכן שזה קשור

לעצם היותו ערום. בגיל הזה עדיין לא אוהבים להיות ערומים. עיצות? לא יודעת. לעבוד על מיומנות ההחתלה כדי לעשות את זה מהר יותר
מזל טוב וברוכה הבאה.

תמר - ברוכה המצטרפת לפורום הנהדר

הזה
. אין לי עצות לגבי ההחתלה יותר ממה שהציעו הבנות, אבל אני מקווה שהעניין יעבור בהקדם. היכן אתם גרים? - למה אני שואלת? כי יש לנו כל מיני מפגשונים כל הזמן, באופן ספונטאני, ואם תרצי להצטרף וסתם להסתובב בחברותא - את מוזמנת (אני גרה ברמה"ש). תהנו ורק בריאות, סיגל של שגיא

tonti

New member
תודה לכל האמהות של../images/Emo95.gif

יש גם אבות???? באמת פורום מדהים ותודה על קבלת הפנים. מבטיחה לנסות את כל ההצעות ואם אכן זה רק עניין של גיל פשוט נחכה בסבלנות. אני חייבת להודות שמפחיד אותי שהוא גדל מהר כ"כ. כיף איתו בכל שניה ואני פשוט מפחדת שהזמן בורח לנו מהר מדי... וסיגל - אנחנו גרים בגמזו. זה קרוב למודיעין.

תמר מזל טוב וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני זוכרת שלפני כמה שבועות שוחחנו בצ´ט וסיפרת שאת בשבוע מתקדם אז אני שמחה שהגעת לכאן. לגבי החלפת החיתול אין לי מושג למה הוא בוכה. אצלנו זמן החלפת החיתול הוא המאושר ביותר שלה. היא כ"כ אוהבת להשאר ערומה. אולי לפני שאתם שמים לו חיתול תשאירו אותו קצת ערום ? הרבה ילדים ותינוקות אוהבים את זה. את יכולה לשלב גם מסג´ נעים עם שמן. שיהיה בהצלחה

רותי ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אין לי מה להוסיף מעבר לעצות שקיבלת רק כמה פרטים אדמיניסטרטיבים: את מוזמנת לשרשר לכאן את תאריך הלידה של מתן ואוסיף אותו לרשימת ימי ההולדת (במאמרים). ואת יכולה לצרף תמונה נבחרת של היפיוף וטלי של גלי תוסיף את מתן לאתר ה
שלנו כולל לינק לאתר האישי שלו.

אל תדאגי זה עובר....

גם הדר בכה בהתחלה שהיינו מחליפים לו חיתול ואני זוכרת איזה לחץ זה היה אחרי הברית שהיינו צריכים גם לשטוף אותו אחרי כל החתלה, איזה בכי...ופתאום זה פסק, הדר התרגל להיות ערום והתרגל לכך שמחליפים אותו, והיום אחד המקומות האהובים עליו זו שידת ההחתלה, אז לדעתי זה רק עניין של זמן ובינתיים את יכולה לשיר לו בכל פעם שאת מחתלת אותו ואח"כ הוא יתרגל ששידת ההחתלה זה גם פינת השיר....

יונית ש

New member
../images/Emo49.gif המון אושר ואושר ממתן

אתם עושים בדיוק מה שצריך מלטפים ומנשקים רק תבדקו שלא קר בחדר ואני בטוחה שבקרוב הבכי יעלם נשמח לשמוע ממך שוב יונית

למעלה