"יציאה"

סלוניק

New member
"יציאה"

מה אתם חושבים על ההופעות האקוסטיות של שלום חנוך ומשה לוי? למען האמת אני די התאכזבתי מהן. קשה להפוך שירי רוק כמו "סוף עונת התפוזים" ו"מחכים למשיח" למשל, לשירים של גיטרה אקוסטית וקלידים.

slowhand1

New member
חח..לא הכל חייב להיות רוקי

אתה צריך להתחשב בשלום מיודענו... הוא כבר ביצע את השירים האלה מאות פעמים בביצוע המוקרי שלהם ועכשיו הוא מראה פן אחר.. כמו שהוא אמר בעצמו בהופעה על השיר "סוף עונת התפוזים":"זה שיר שלא שמו מספיק לב למילים שלו בגלל הביצוע ההרוקי אז החלטתנו להגיש אותו בצורה אחרת עם הטקסט לפני המנגינה..." (כל זה בשילוב של תנועת הידיים של שלום
)

hendrixx

New member
דווקא אתמול הייתי בבית גבריאל

והיה מדהים. לדעתי רק צריך לבוא להופעה הזו עם בחורה והוא צריך להופיע בפאב עם איזה וויסקי בצד.

סלוניק

New member
אל תבינו אותי לא נכון

נהנתי מהרבה ביצועים אקוסטיים (כמו "אבשלום" למשל, שהיה מצויין), אבל המדובר היה בשירים שקטים במקורם. לא אהבתי את העיבודים האקוסטיים החדשים לשירים אחרים.

הביצועים האקוסטיים מקסימים, לדעתי.

ובכל זאת אני סבור, שהופעת הרוק עם מוניקה סקס כלהקה שלו (ראיתי אותה בבריכת אוניברסיטת ת"א) היתה טובה יותר. בכל מקרה אין על שלום, וגם הופעה אקוסטית שלו היא חוויה אדירה עם האיכויות שיש רק לו. קצת
הופעות מעולות נוספות שראיתי לאחרונה הן : הדג נחש "לזוז". קורין אלאל. שלומי שבן וערן צור - "הוא והוא". אחינועם ניני - "טריו".

N a V e

New member
שלום חנוך ומשה לוי נפלאים באקוסטי

יכולת נפלאה של שניהם. שלום חנוך נפלא בביצועים אקוסטיים לא פחות יותר טוב מאשר שלום עם הגיטרות החשמליות. אני מאוד אוהב את הביצועים האלה.

דונץ

New member
קודם כל שלום

(חנוך). ליבי התמלא בשמחה טהורה כשראיתי בפורום של להקה פייבוריטית אחרת שנפתח פורום ליוצר המעולה הזה. ובקשר ל"יציאה", אני הייתי בהופעה מדהימה למדי שנערכה באמפיתיאטרון מקום שמתאים מאוד להופעות אקוסטיות. הנקודה שלי היא שמיקום ההופעה מאוד משפיע. בבארבי מתאים יותר להופיע עם להקה, במקומות פתוחים ואינטימיים "יציאה" עובד מעולה. עוד שבועיים אני שוב שם...

סלוניק

New member
אני ראיתי את "יציאה" בפאב של קיבוץ.

הגיעו כ100 - 200 איש להערכתי, שכולם ישבו על כסאות והקשיבו. באווירה הזו מן הסתם לא ישמיעו הופעות רוק. בכל זאת ב"יציאה" בחרו לנגן גם יצירות שאמורות להתאים לז'אנר שכזה. וזה לא התאים ממש.

סלוניק

New member
לא קיבוצניק מצטער ../images/Emo13.gif

אני רחובותי. אני נסעתי לראות הופעה של שלום בקיבוץ צרעה (ליד בית שמש).

גלית333

New member
תשובה ליציאה

אני רוצה להגיד לך שהייתי בהופעה "יציאה" ומאוד נהנתי. אז כחה:1.ההופעה אינטימית שזה כייף בפני עצמו. 2.השקט הזה מכל הרעש של התופים נתן הופעה רגועה ונעימה. 3.דווקא שירי הרוק ששונו נתן מרקם אחר וזה מעניין לשמוע קצת אחרת ממה שאנו מכירים כבר. 4.והרי לכולנו הדיסקים שלו, אז למה לא לשנות קצת?! בקיצור אני בעד. ביי

למעלה