יציאות כואבות

דניאלה12

New member
יציאות כואבות

אני אמא לתאומים, לאחד מהם בשלושה ימים האחרונים קשה מאוד לפני יציאות. עם בעבר הוא לא התאמץ במיוחד היום הוא מתחיל לבכות (יותר נכון לצרוח) הבטן מתקשה והוא ממש נאבק עד ליציאה. זו לא עצירות כי הוא מצליח מינימום פעם ביום אבל הוא סובל קשות עד אז. צבע היציאות מעט יותר כהה ממקודם והכמות היא קטנה יותר, חייבת ציין שאחרי שהוא מצליח הוא חוזר להיות תינוק רגוע וחייכני. הוא ניזון מאיזומיל והוא בין 8 שבועות. אתמול נתתי לו באוכל מעט תה קממומיל וזה מעט הרגיע אותו והקל עליו. האם יש בעיה עם מתן תה (חליטה ביתית)קממומיל? והאם יש משהו נוסף שאפשר לעשות ל מנת להקל עליו?

דניאלה12

New member
תוספת לפני התשובה

במשך הלילה שמתי לב שהחיתול אינו ספוג שתן כבעבר. לפני הלילה בהחתלה היה חיתול ספו אבל מאז היציאות כואבות החיתול יבש והיציאה היא מוצקה יותר. מה ניתן לתת ע"מ שהיציאות יחזרו להיות רגילות? האם להוסיף עוד מים לפורמולה?

יציאות קשות

בגיל זה אפשר להתחיל לתת מיץ פירות בין ארוחות, 4-5 כפיות מיץ תפוזים, גזר חי או שזיפים. בדרך כלל זה פוטר את הבעיה. לא מדובר בארוחת פירות אלא רק מיץ פירות בין ארוחות. לא ברור לי למה הם מקבלים חלב צמחי ? זה לא החלב האידאלי לתינוקות. אני מקווה שיש הצדקה רפואית לכך. הוספת מיים לחלב לא תשפיע כלל, לעומת זאת הילדים ישתו חלב דליל ופחות מזין. תה קמומיל מותר אם מדובר בלגימות בודדות ולא בכמות, אחרת זה הולך על חשבון החלב שהם אמורים לשתות. דר' מילה ברק

למעלה