יציאת מצרים - חלק 1

Freemee

New member
יציאת מצרים - חלק 1

הפרק הזה הוא אחד מהפרקים העצובים... קווין חוזר הביתה למען השם (לא שזה לא קרה כבר אבל עדיין) ולמה הוא לא יכול לחזור? בגלל שהמגי הזאת לא יכולה לנשום בעולם אחר מה שמוזר כי בכל העולמות האחרים הבאים בסדרה היא נושמת מעולה.. זה מעצבן לראות איך המפיקים מתעללים בנו? כאילו למה אתם שמים את הסצינות של הבית בכלל? לדעתי הסצינות של הבית הורסות את הסדרה לחלוטין. הרי בן אדם הגיוני כבר יבין מהעונה הראשונה (למרות שזה נראה יותר ויותר ברור בסוף העונה השנייה), שאין.. הם לא יחזרו הביתה ורק בגלל שזה בעצם יסיים את הסדרה והרי המפיקים רוצים להרוויח כסף ולעשות פרקים, למי אכפת מהצופים.. הרי הם יודעים שהצופים ילכו נאמנה ויראו את כל הפרקים כשהם מאכילים אותנו בסרט שהם יגיעו הביתה. זה פשוט עצוב לראות את כל הסצינות של הבית שבהם קווין וכולם מבטיחים שהם יחזרו ואתה מסתכל ורואה שהם לא יחזרו.. פשוט התעללות לדעתי. חוץ מזה, הפרק עצמו טוב יחסית, מעלה כמה שאלות מעניינות ומהווה את התפנית בעלילה שפותחת את ההרס של הדמויות והשטויות בסדרה. (לא שאין פרקים טובים אחרי זה אבל כל העלילה המרכזית נהרסה).

snirk

New member
פרק נחמד מאוד!

באמת חבל שהוא מגיע הביתה וישר חוזר בחזרה. אני הייתי מעיף את מגי לתוך חור התולעת ונשאר... :)

בקשר לפרק היום יציאת מצרים א'

בסיום הפרק קווין הגיעה לביתו והוא בדק את השער שהיה חורק ואכן השער בחצר חרקה , והוא פגש את אימו והנה הוא כביכול בעולם שלו , אבל....... בפרק הראשון של העונה ה2 "הקוסם מארץ עוץ" , הגולשים הגיעו לעולם שלהם וקווין בדק את השער והוא לא היה חורק והוא שיער לעצמו שזה לא עולם הבית שלהם ,למרות שלמעשה זה כן היה הבית שלהם כי הגנן תיקן את השער שחרק, ומכאן עולה המסקנה שהעולם שבו מגי לא יכלה לנשום זה לא עולם הבית של קווין , אלא עולם דומה מאוד

snirk

New member
אולי השער צריך שימון נוסף

בגלל זה ציינו את העניין עם הסיכה שהוא עטף בנייר כסף.

d a s t

New member
גם אני חשבתי על זה.

אבל משום מה יש לי את התחושה שהמפיקים, או התסריאטים או מי שלעזאזל אחראי לשטויות האלה, כנראה שכח....

jimbo3

New member
עולם הבית

זה העולם הבית האמיתי ולא הפרק שהיה בעונה השניה בפרק הראשון של העונה הרביעית גם נבין

גלבטרון

New member
לג'ימבו3

עולם הבית שנראה בפרק "אל תוך המיסטי" הוא עולם הבית האמיתי. הפרק נכתב ע"י יוצר הסידרה, טרייסי טרומה והוא אמר במס' רעיונות כי זה אכן עולם הבית האמיתי. ולכן זה עולם הבית האמיתי. אני ממליץ לך ללכת כמה ע"מ אחורה בפורום הזה ולקרוא חלק מהדיונים השונים שעשינו בנושא זה ונושאים אחרים.

גלבטרון

New member
ואגב, jimbo3

השירשור הנוסף שעוסק בפרק "יציאת מצרים" חלק א' אני עונה קצת יותר בהרחבה על הנושא ל"דאביד אבוטעבול". אני ממליץ לך לקרוא גם את תגובתי אליו, אך לידיעתך התגובה שלי מכילה ספויילרים לעונה הבאה.

jimbo3

New member
זה כן עולם הבית

תראה אני לא רוצה לפתוח שירשור אבל בפרק הראשון של העונה הרביעית קווין ומגי הגיעו לאותו עולם הבית שהם היו בפרק הזה ובעולם הזה מגי הצליחה לנשום וכשקווין פגש את אמא שלו האמיתית שלו היא אמרה לו שגם ההורים שלו גולשים עכשיו בפרק של העונה השניה היא לא ראתה אותו גולש ובפרק הזה היא כן ראתה אותו גולש

Fairywitch

New member
וואי וואי, אני לא יכולה לקרוא ככה..

קצת, טיפה- פסיקים ונקודות, משהו

גלבטרון

New member
הויכוח דיי מיותר../images/Emo58.gif

אם אתה רוצה להאמין שזה עולם הבית , תאמין. אני רק אומר לך כי העולם אליו הגיעו קוויין ומגי בפרקים "יציאת מצרים" לא תוכנן להיות עולם הבית שלהם + העולם אליו מגיעים קוויין ומגי בתחילת העונה הרביעית הוא לא בהכרח אותו עולם שהם היו בפרקי "יציאת מצרים" וגם הוא לא תוכנן להיות עולם הבית האמיתי. הרי אימו של קווין צריכה להיות בסאן-פרנסיסקו אבל בפרק הראשון של עונה 4 היא ב-ל.א. + רמי כבר בלי שפם ובהמשך העונות הוא יודע לשחות דיי טוב (דבר שהוא אמר שהוא לא יכול לעשות בבפרק השלישי של העונה הראשונה - "קיץ האהבה" ובעונה השניה בפרק "אלי האהבה" הוא אמר שהוא לעולם לא יוריד את השפם שלו). ואם קראת את דבריי על התוכניות המקוריות עבור עונה 4 היתה רואה כי העולם הזה (גם אם הוא אותו עולם אליו הגיעו קוויין ומגי בפרק הראשון של עונה 4) מעולם לא תוכנן להיות עולם הבית האמיתי. כל הסיפור הזה שקוויין בעצם בא מיקום אחר הוא פשוט בדיה שתוכננה ע"י הקרומגס כדי לרמות את קוויין כך שהוא יעזור להם למצוא את עולם הבית שלהם, קרומגס-פריים (שוב, אם תקרא את דבריי בשירשור הנוסף שעוסק בפרק "יציאת מצרים" חלק א' - תוכל לקבל קצת יותר פרטים על כך). מדוע דווקא לרמות את קוויין? יש לכך סיבה מעניינת אבל אני אכתוב על כך בהמשך בשרשור נפרד לאחר שפרקי עונה 3 יסתיימו. הפרק הראשון של העונה השנייה, "אל תוך המיסטי" נכתב ע"י יוצר הסידרה ואם הוא אמר שזה היה עולם הבית אז זה היה עולם הבית, אין שום סיבה שהוא ישקר. אבל! נכון שפרט למס' פרקים בתחילת העונה טרייסי כבר לא היה מעורב בפרקי העונה השלישית (ובכלל לא היה מעורב בעונות 4 ו-5) ועל כן נעשו הרבה דברים שהם לא הגיוניים שאף סותרים חלק ממה שהיה ידוע קודם על הדמויות ומצבם (כמו למשל שלמרות שרמי לא יודע לשחות אנו מגלים כי הוא למעשה שירת בצי הימי של ארה"ב) ולכן יכול להיות שהכותבים רצו שהעולם בו קוויין ומגי ביקרו בעונה 3 אכן היה אמור להיות עולם הבית האמיתי. פוקס לא ידעו אם הם יעשו עוד עונה של "גולשים בזמן" אבל הם כן השאירו פתח לעונה רביעית על ידם (שתוכננה להיות בלי ווייד ורמי). - אבל! העולם אליו הגיעו קוויין ומגי בפרק הראשון של עונה 4 הוא בוודאות לא תוכנן להיות עולם הבית האמיתי (זה מהפיילוט). אם אתה מעוניין שאפרט את כל הסיפור על מקורו האמיתי של קוויין וכיצד הוא התחבר אשמח לעשות זאת. אבל שוב, כל מה שנותר לנו כעת זו הסידרה עצמה. אם אתה מאמין שזה היה עולם הבית, תאמין. זה מה שכיף בסידרה הזו. כל "טעות" ו"שגיאה" יכולים להיות או אמת או בדיה מכיוון שהסידרה עוסקת ביקומים מקבילים (שמהם אין ספור קיימים).

למעלה