יצירה בגבס

יצירה בגבס

היי,

יש לי רעיון שאני לא יודעת איך לבצע -
אני רוצה לקחת בקבוקי פלסטיק בכל מיני צורות, לצפות אותם בגבס ולצבוע, וככה להפוך אותם לואזות.
השאלה היא האם הגבס בכלל נדבק, ואם לא, איך בדיוק אני יכולה לעשות את זה.
(אני גם אשמח לדעת עם איזה צבעים אני יכולה לצבוע על גבס..)

המון תודה!

לבנה30

New member
שאלי את הבנות שעובדות בעיסת נייר זה נראה

לי הכי הגיוני על בקבוקים ולא גבס

ורדה 1

New member
כמו שלבנה כתבה, עדיף עיסת נייר אפשרות נוספת היא תחבושות גבס. הם לא נדבקות כל כך טוב לפלסטיק אבל ברגע שאת מצפה את כל ההיקף הן בעצם מחזיקות את עצמן כך שזה בהחלט אפשרי.

יכול להיות גם שאפשר לקחת מיכל פלסטיק שאת לא צריכה, לשים בתוכו את הבקבוק עם מים (כדי שלא יצוף) ואז לשפוך גבס בין הבקבוק למיכל. כאשר מתייבש חותכים את המיכל והגבס נשאר מסביב לבקבוק.

יואלהב

New member
הכי טוב עיסת נייר. תחבושות גבס במשך הזמן

והשימוש, הגבס נפגע, יורד, מתקלף עיסת נייר בהיבט הזה הרבה יותר עמידה!

קודם כל תודה, ועוד שאלה -

תוכלו בבקשה להסביר לי איך עובדים עם עיסת נייר, או להפנות אותי למדריך כלשהו באינטרנט?
אף פעם לא עבדתי עם זה (למרות שתמיד רציתי לנסות), ואני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל.

המון תודה ושבוע מצוין!

mirigold1

New member
מיכלי88 - כפי שאמרו לך הבנות אז עדיף לעבוד עם עיסת נייר או אפילו רצועות של נייר טבולות בדבק פלסטי מדולל במים או מעורב עם דבק טפטים מוכן.
אפשר גם לצפות עם תחבושות גבס ורצוי מעל התחבושות לצפות ברצועות נייר טבולות בדבק פלסטי מדולל כדי שהתחבושות לא יתפוררו עם הזמן. אפשר לעשות גם כל מיני קישוטים דקורטיביים עם תחבושות הגבס. זה מאוד יפה.
לגבי איך עובדים עם עיסת נייר- יש מליון מאמרים באינטרנט עם הסברים שונים. יש המון אומנים ישראליים שמסבירים איך להכין עיסת נייר.
אם תרצי יותר פרטי- פני אלי במסר. אשמח לעזור

כמה עיסת נייר צריך?

מישהי יודעת להעריך אולי בכמה גלילי נייר טואלט אני צריכה להשתמש כדי ליצור מספיק עיסת נייר כדי לצפות 3 בקבוקים גדולים?
תודה :)

למעלה