יצירה בעקבות ספרי פאול קור

מגליה

New member
יצירה בעקבות ספרי פאול קור

אשמח לקבל רעיון ליצירה בעקבות אחד הספרים של פאול קור תודה

כספיון../images/Emo19.gif

להכין תמונה/אקווריום - לצבוע בריסטול בצבע כחול/תכלת ולהדביק על גזרי נייר מרובעים בגווני תכלת/כחול כמו ים. דג גדול חתוך מבריסטול שחור. להוסיף לו עין ממדבקה קטנה לבנה. דגים קטנים כסופים (מנייר כסף). אפשר לעשות מובייל דגים כזה או מגנטים למקרר. להכין דגים ממפל ולהדביק להם מגנט, למלא גיגית עם מים ולדוג באמצעות חכות העשויות ממקל וחוט בקצה כשאליו מוצמד משהו מברזל שיצמד למגנט.

לגזור צורות של דגים

ולהדביק עליהם נייר משי מקומט, סול חתוך למרובעים (כמו פסיפס),ניירות צבעוניים בגווני כחול. אפשר להכין פאזל..

רעיון נוסף

אני עשיתי על קרטון ביצוע (ספר ילדים) הדבקתי לכל דמות, מקל כמו של ארטיק (שפדל) וניילנתי, מאחורי כל דמות כתבתי קטע של הסיפור היום הילדה שלי בת 9 ועדין משתמשת בזה, ואוהבת

הפיל שרצה להיות הכי ../images/Emo126.gif

להכין פילים מבריסטול לבן ולתת לילדים לצבוע - צד אחד באפור צד שני צבעוני. גם כאן אפשר להדביק גזרי נייר על.

smady a

New member
אני הכנתי הפעלה בגן .גזרנו אני והבן

מסול המון דגים יפים ויובלי צייר להם קשקשים והדבקנו עיניים. לכל דג הדבקנו מגנט קטן לקחנו מקלות של קני סוף אבל דקיקים חוט ומגנט שני. פיזרנו לילדים על ניילון כחלחל והם דגו את הדגיגים...

smady a

New member
אני הכנתי הפעלה בגן .גזרנו אני והבן

מסול המון דגים יפים ויובלי צייר להם קשקשים והדבקנו עיניים. לכל דג הדבקנו מגנט קטן לקחנו מקלות של קני סוף אבל דקיקים חוט ומגנט שני. פיזרנו לילדים על ניילון כחלחל והם דגו את הדגיגים...

למעלה