יצירה חדשה שלי מהיום..

oO ohad Oo

New member
יצירה חדשה שלי מהיום..

יצירה שלי מהיום.. תעירו בבקשה ותאירו אני כותב גם בבמה חדשה אתם מוזמנים להיכנס http://stage.co.il/Authors/50356 הנה השיר: נצא אל המסע-אוהד ויצמן העולם זורח ואני איתו פורח נושם את האוויר הצח חוקק כל שנייה ורגע שאני פה איתך.. אז בואי ותצאי איתי אל המסע שבו אני ואת כאחד נגד כולם מלחה שבה בטוח ננצח כי אהבתנו חזקה מכל מכשול.. אז בואי ותצאי איתי אל המסע ימים של אושר ימים של שמחה אז בואי למסע שלי ושלך המסע אל האהבה..

קסנדרה*

New member
אוהד חביב

הפורום הזה לא מיועד לפרסום שירה, והפורום הענייני, מיועד למבוגרים מעל גיל 18. אז אני מציעה לך לפרסם בפורום "סופרים ומשוררים צעירים", פורום המיועד לבני גילך. בהצלחה וחופש נעים
קסנדרה

oO ohad Oo

New member
אה אני מצטער..

לא שמתי לב ופירסמתי עוד הודעה.. מצטער על הטעות.. (למרות שלא הבנתי למה עושים שתי פורומים שונים..) סליחה ותודה אוהד.

oO ohad Oo

New member
עוד שיר שלי לניתוח..

זה השיר הראשון שלי שאני עושה את זה יש כוונה לכל מילה.. ניתחתי אותו תוך כדי כתיבה ואני רוצה לראות אם הניתוח שלךכם תואם לניתוח שלי שפל-אוהד ויצמן אני בתקופת השפל אני מרגיש כמו יער רק העמקים גורמים לאשליה שיש גאות הכל עצים סבוכים ללא מטרה,הם פשוט שם רק השמיים נעים להם ואני נישאר באדמה,לבד אני בשעת בצורת עכשיו הכל יבש וחסר חיים גוון חום משתלט על חיי זהו זמן השפל אולי הגאות תבוא מחר.

למעלה