יצירה לחודש ספטמבר

av_i_va

New member
יצירה לחודש ספטמבר

הנה, הגענו ליומו האחרון של חודש אוגוסט. כל מי שלא העביר עדיין צילומים של יצירת החודש, מתבקש לעשות זאת בהקדם על מנת שנוכל לעדכן את הגלריה. ובכך אני עוברים ליצירה המשותפת לחודש ספומבר. רעיונות שעלו עד כה: PSA הציעה מיחזור אריזה ריקה. שבלולית הציעה הכנת סיכה לראש. אבקש לשרשר כאן המשך הצעות לרעיונות. כמו בחודש שעבר, גם הפעם, הרוב קובע. עבודה נעימה לכולם.

av_i_va

New member
יצירה לחודש ספטמבר../images/Emo140.gif

אבקש לשרשר כאן את ההודעות על מנת שלא יהיה צורך לחפש את התגובות שלכם בכל מיני מקומות.

אני בעד הקופסאות

ואביבה, אחרי שיהיו לך כל ההצעות, תוכלי לעשות סקר (ולהתאמן על זה
) ואז, מה שיקבל הכי הרבה הצבעות, תהיה יצירת החודש...(סתם מחשבה שעברה לי בראש)

מצביעה בעד קופסת איחסון ../images/Emo45.gif

האמת שקיבלתי לפני זמן מה קופסא מקסימה מקרטון והרסתי אותה ע"י כך שניסיתי להדביק לה נייר עטיפה מאוד יפה על החזית והכל יצא מלא קמטים וקיווצ´וצ´ים מכוערים. ניראה לכם שזה ניתן לתיקון
וגם יש לי מלא קופסאות נעליים שאני אוהבת לאפסן בהם אז אשמח מאוד שנעשה משהו איתן. יום טוב. סאני.

ETILEY

New member
מיחזור אריזה ריקה

הבחירה שלי יהיה מיחזור אריזה ריקה. אשמח להשתתף. אני ממחזרת בעיקר בקבוקים כך שלמחזר קופסאות יהיה עבורי אתגר חדש.

av_i_va

New member
ספטמבר - חודש קצר והזמן טס../images/Emo160.gif

בשלב זה ההצעה המובילה ליצירת החודש זה מיחזור אריזה ריקה. ספטמבר הוא חודש קצר לכולנו. אמתין עוד יום להצעות אחרות/נוספות/אישורים/התנגדויות אך לאחר מכן יהיה עלינו לצאת לדרך. אבקש מאלה שטרם עשו זאת, לשרשר תגובות.

לילך1

New member
לא רוצה לקלקל ......

אומנם הרוב רותה קופסה ...אבל מה דעתכם על חמסה?????

psa

New member
לילך אהבתי את הרעיון ה../images/Emo57.gif

אישית אני בתוך אאופוריה של הקופסאות עם ובלי פרויקט ....
אך כפי שאביבה אמרה הרוב קובע. ברכות

כן..אבל אם אתן זוכרות..בחודש יולי..

היצירה היתה קופסאות..שזה ממש דומה למיחזור אריזה.. וחמסה נשמע לי מצוין..אבל הרוב קובע..

psa

New member
לצערי לא ידעתי על הפורום הזה ביולי

אני משערת שאלה היו קופסאות מעץ . הפעם הכוונה יצירת קופסאות אכסון מגרוטאות שונות.

שלא תחשבי שאני ממש מתנגדת..

אני די בעד הכל..רק חשבתי שזה נושא מאוד קרוב כי הנושא היה קופסאות ולא רק עץ..בכלל קופסאות.. אבל אם זו החלטת הרוב.. כמובן, למה לא!..
)

psa

New member
s h a b l u l i t הכל ברוח טובה ../images/Emo6.gif

וכמובן שאני חושבת כמוך , מה שיוחלט זה בסדר .

osni

New member
הצטרפתי לשמפחה רק לקראת

סוף אוגוסט. אני מוכנה גם לחמסה . לא כל כך משנה לי מה . יום נעים לכולן !!!!

למעלה