יצירה לשניים

E1982

New member
יצירה לשניים

אני רוצה יצירה לשניים. לא שיש סולו וקול ליווי, אלא ששניהם סולו.כמו שיש לשני חלילים וכל מיני כאלו. בבקשה תמליצו לי על יצירות, ואם יש תווים יהיה מעולה, אבל לא חובה תווים העיקר השמות של היצירות. תודה רבה -ערן-

Mr Peiser

New member
אתה רוצה לשני כלים או לפסנתר?

כמובן שבשני התחומים כשאומרים שני קולות דבר ראשון קופץ לראש באך ושות'... נסה יצירות שלו. אוכל לכתוב לך מספר יצירות מומלצות אם תרצה.

E1982

New member
לא לפסנתר,

אני צריך את הפסנתר לליוי, אבל לא ליותר מזה. איזה יצירות יש?

frodo

New member
אני מניח שאתה יכול למצוא בחנות תווי

תווים, יש מלא יצירות לכלי סולו וליווי פסנתר..

E1982

New member
:

אני לא רוצה כלי סולו וכלי ליווי, אני רוצה שני כלים שהם סולו, וליווי בנפרד. כמו חלק מהיצירות של באך, אם אתה יכולים להגיד לי שמות של יצירות זה יעזור לי, ועוד יותר יעזור אם תגידו לי איפה אני יכול למצוא אותם -ערן-

קונצ'רטו לשני כינורות של באך

Bach - Concerto for two violins, BWV 1043 אני לא יודע את הסולם, לצערי... ההקלטה שיש לי היא מדיסק קנוי, כך שהמקום היחיד שאני יכול להמליץ לך להשיג אותו ממנו זה מהחנות
זו רק יצירה אחת, יש עוד אין ספור יצירות לשני כלים, כמו שעדי אמר. באך אכן כתב הרבה יצירות כאלה, אבל יש למשל את הקונצ'רטו הכפול של ברהמס, לכינור וצ'לו, שהוא גם מדהים ביופיו (Brahms - Double Concerto, Opus 102) בלה מינור. גם את הדיסק הזה קניתי, אז... ד"א, קניתי בביצוע של אן סופי מוטר בכינור, אנטוניו מנסס בצ'לו והרברט פון קאריאן מנצח על הפילהרמונית של ברלין - ביצוע מצוין. אבל כמו שאמרתי, ועדי אמר, יש עוד המון, אז אולי כדי שתפרט איזה הרכב אתה מחפש בדיוק.

למעלה