יצירה ראשונה המחרטה ,גוש עץ לא מזוהה שאיציק נתן לי וחרטתי ממנו מקבת לאיציק,
Y yulevi New member 22/3/10 #1 יצירה ראשונה המחרטה ,גוש עץ לא מזוהה שאיציק נתן לי וחרטתי ממנו מקבת לאיציק,
Y yulevi New member 22/3/10 #2 מקבת בזמן החריטה התברר שזה אקליפטוס,אורך 24 סמ קוטר מקסימלי 85 ממ,גימור סנדינג סילר עד נייר 240
A artagel New member 22/3/10 #3 עבודה יפה מקווה שתעזור למזמין לבנות../images/Emo82.gifמ../images/Emo146.gif
Y yulevi New member 22/3/10 #5 הוא עוד לא יודע הוא עדיין בעבודה רחוק ממחשב ,כמנהגו לדאוג לי לעצי חריטה ,קיבלתי ממנו גוש עץ לחריטה וחרטתי לו את זה כי חסרה לו מקבת
הוא עוד לא יודע הוא עדיין בעבודה רחוק ממחשב ,כמנהגו לדאוג לי לעצי חריטה ,קיבלתי ממנו גוש עץ לחריטה וחרטתי לו את זה כי חסרה לו מקבת
ש שריתוש המקורית New member 22/3/10 #6 לאיציק, או לאשתו?../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif
Y yeka1 New member 23/3/10 #19 קודם כל עבודה יפה כל אחד עובד עם מה שנוח לו מקבת פטיש מתכת, אבל אנחנו בעיניני עץ אז אפשר גם פטיש מעץ . יהודה לפרויקט הבא . בברכה יהודה ק.
קודם כל עבודה יפה כל אחד עובד עם מה שנוח לו מקבת פטיש מתכת, אבל אנחנו בעיניני עץ אז אפשר גם פטיש מעץ . יהודה לפרויקט הבא . בברכה יהודה ק.
A arsar New member 23/3/10 #11 מקבות - בלי הכוונה להתחרות!!! פשוט מקבות-- שחרטתי מזמן ואני עובד איתן שנים רבות הימנית: עץ בוק אדום. גובה כ-30 סמ הימנית: עץ Lingum Vitae . אורך כ-24 סמ
מקבות - בלי הכוונה להתחרות!!! פשוט מקבות-- שחרטתי מזמן ואני עובד איתן שנים רבות הימנית: עץ בוק אדום. גובה כ-30 סמ הימנית: עץ Lingum Vitae . אורך כ-24 סמ
A arsar New member 23/3/10 #12 ובינתיים למדתי - הכתיב הנכון: Lignum vitae ובזמני קראו לזה "עץ הברזל".
A arsar New member 23/3/10 #14 כפי שאני מבין את הצורך של איציק במקבת - הוא הרי יעבוד בה יום יום! לא כך?
Z zvika f New member 23/3/10 #15 שאלת תם לפני הרבה שנים המציא john.f.hammer מכשיר שנקרא על שמו ובעברית תורגם לפטיש. מה רע במכשיר?ולמה להשתמש במקבת?
שאלת תם לפני הרבה שנים המציא john.f.hammer מכשיר שנקרא על שמו ובעברית תורגם לפטיש. מה רע במכשיר?ולמה להשתמש במקבת?
ז זה האיש New member 23/3/10 #16 פטיש מתכת יהרוס את המפסלות בזמן קצר.. מכה של עץ על עץ אחר היא פחות אגרסיבית. שטח הפנים של פטיש העץ גדול יותר, כך שאתה מקטין את הסיכוי לפגיעה פיזית ביד..
פטיש מתכת יהרוס את המפסלות בזמן קצר.. מכה של עץ על עץ אחר היא פחות אגרסיבית. שטח הפנים של פטיש העץ גדול יותר, כך שאתה מקטין את הסיכוי לפגיעה פיזית ביד..
A artagel New member 23/3/10 #20 מכה של פטיש עץ מורגשת פחות מאשר ברזל בזרוע המכה ולכן בעבודות גילוף משתמשים בפטיש עץ.