יצירה שעשיתי (מצורף לינק)

pure_as_fire

New member
יצירה שעשיתי (מצורף לינק)

זאת היצירה שעשיתי וזה לא תמונה רינדור או משהו כזה זה הוכן בתוכנה לא ממש מקצועית שנקראית spazz3d אל תשימו לב לאנימציה של המים אני ישנה או יוריד אותה בישביל לראות את היצירה באיכות גבוהה צריך ללחוץ מקש ימני>חומרה(נמצא למטה) כמובן שעם החצים למטה מסתובבים שם

eldarinn

New member
אני מציע לך להעלות קובץ יותר

נפוץ כמו 3DS או לפחות VRML - הכי טוב יהיה פשוט תמונה מכמה זוויות. אני מאמין שזו הסיבה שלא קיבלת תגובות עד עכשיו.

pure_as_fire

New member
לא ממש הבנתי......

הבעיה בspazz3d שבקובץ היחיד שאפשר זה wrl או spz זה היה סתם נסיון......

תגובה

המזרקות (זה מה שזה, נכון?) נראות ממש לא מציאותיות. וגם לספסלים (?) יש טקסטורה גרועה

eldarinn

New member
תומר אולי אתה יכול לעזור?

להעלות לכאן 2-3 סקרינשוטס שכולם יוכלו לראות?

כמו שנאמר כבר

אין טעם להציג צילום מסך, כי כל הקטע הוא שזה אינטרקטיבי. חוץ מזה, שגם אם הייתי רוצה, הוא כבר מחק את הקובץ.

pure_as_fire

New member
אמרתי כבר

spazz זו תוכנה לא מקצועית גם אם תדע אותה עד הפרט האחרון לא תגיע לדברים שקרובים לדיוקים אמיתיים כול הקטע של רינדור ברק אור צל וכול זה אפילו לא קיים בתוכנה

eldarinn

New member
כן מן הסתם

אם זו תכנה שמפיקה WRL/VRML זה מיועד לאינטרנט ואז בודאי שרוב האינפורמציה ה"אסתטית" נאבדת מפאת חסכון במשקל. רצינו לראות במה מדובר בכל אופן.

pure_as_fire

New member
אז הפורום הזה לא עוסק גם בvrml

אבל לאינטרנט בסגנון שאני עשיתי??

eldarinn

New member
אני לא יכול להגיב לך על העבודה

כי אין לי תכנה שפותחת WRL....אנשים פה יכולים לעזור לך בכל מה שקשור לתלת מימד, היה עדיף שתעלה לפורום כמה תמונות של העבודה במקום את הקובץ עצמו.

pure_as_fire

New member
אמממ...

אני יכול אבל תאמין לי זה לא יראה כמו התמונות שלכם כי קבצים מהסוג הזה לא אמורים להיות תמונה... טוב לא נורא אני עובד גם במקס על אותו עניין..... אז כשאני יסיים משהו אני ישמור בקובץ 3ds או vrml או משהו כזה

preacher

New member
VRML מת. נקבר.

אין טעם לעבוד איתו כי אף אחד לא ב"קהל הרחב" לא יכול לראות את זה. בנוסף, זה פורמט בסיסי מאוד. אם אתה רוצה תלת מימד איכותי יותר לאינטרנט יש לך כמה אפשרויות - wild tangent שעושה מנוע אינטרנט למשחקים, ו... שכחתי את השם, יש עוד חברה שמתעסקת בהדמיית אובייקטים כמו שעונים תכשיטים ופלאפונים. לשניהם יש מנועים הרבה יותר איכותיים עם הצללות והשתקפויות בזמן אמיתי, שפת סקריפט וכלי פיתוח רציניים.

themeny

New member
RichFX and Virtue3d

ישנן שתי טכנולוגיות ליצירת תלת מימד לWEB שהן מאוד נחמדות. http://www.virtue3d.com http://www.richfx.com/RFXHome.asp עבדתי פעם בשביל שתי החברות האלו ולא ממש נהניתי! :) למרות שהטכנולגיה שלהן טובה מאוד במיוחד RICHFX. תוריד את הפלאג שלהם, זה צריך להיות בחינם.

hazgul

New member
בקשר ל Virtue3D

אני חושב (לא בטוח) שהם בתהליכי סגירה (דוד שלי פוטר משם לפני כמה חודשים). אבל בכל זאת יש להם טכנולוגיה מדהימה למדי.

למעלה