יצירות ובגדי ים ב-
אנשים

מיץ פזי

New member
שאלה

התמונות האלה שרצות מאחוריה ב"תוצרת הארץ" בזמן שהיא שרה את מבול, אלה שמהן זוהר לקחה, שהוסרטו בסופר 8 .. הן חלק מהקליפ הרשמי שלה של מבול? או שזה משהו מיוחד לתכנית..?

lunna747

New member
את מוזרה......

אחרי 7 תמונות לא הצלחת לראות שזו לא רונה...(?!) היא כל כך לא דומה לה......

bזוהר

New member
../images/Emo10.gif

מאיפה אני יודעת.. זה בכלזאת כשהיא קטנה, יש אנשים שלא דומים לעצמם כשהם קטנים חוצמזה האיכות של התמונות לא טובה... וגם צילמתי את זה מתוך וידיאו-עשיתי פאוז וצילמתי ואלה התמונות היחידות שלה כתינוקת שהיא הביאה לתוכנית-לא נראה לי שהיא תביא תמונות של אחותה חוצמזה שהם גם דיברו על התמונות- על אחת התמונות ששמתי רונה צוחקת על התספורת שלה כילדה ועל תמונה אחרת הן אמרו "כשהייתי קטנה הלבישו אותי בחצאיות ושמלות אבל זה נגמר שם פחות או יותר" אז שיערתי שזאת היא..

lunna747

New member
זה מהתוכנית של טל גורדון?

ה"הלבישו אותי חצאיות ושם זה נגמר פחות או יותר"..ממש מוכר לי...אבל משומה נראה לי שקראתי את זה ולא שמעתי\ראיתי.. אז לעניינינו, מאיפה התמונות...?

מיץ פזי

New member
גם אני ראיתי את התכנית הזאת..

היא בעצמה אמרה שם שזאת היא... אז למה שזאת תהיה אחותה? ולמה להעציב את זוהר? היא כל כך התלהבה מהגילוי המרעיש. זוהר, אני בעדך. וגם אני לא ידעתי שאפשר לצלם את המסך

misheani

New member
אממ, חמודה, זאת כן היא

זה בדיוק מה שטל והיא מדברות עליו- שאלה תמונות ישנות שלה, ואז מראים את התמונות. לא כולם דומים בול לעצמם כשהם כל כך קטנים, ואם תסתכלי אפשר למצוא קווי דמיון וזאת פעם אחרונה שאת קוראת לזוהר מוזרה... :)

למעלה