יצירות.... אני לא אמן.... אבל לדעתי זה יפה...
P PoshKale New member 4/11/00 #3 תודה... אבל בד``כ...כשאנשים מסתכלים על זה דבר ראשון אומרים: ``מה זה ?!?!?``
N naknik New member 4/11/00 #9 הממ .. ?!?!? התשובה למה זה ?!?!? זה תודה ... ? המממ ... מעניין מאוד .. )
P PoshKale New member 4/11/00 #10 אה אופס...לזה התכוונת ? אני אומר להם: ``מה זה משנה לעזאזל מה זה !?!?`` ``יפה או לא יפה ?`` ואז הם עונים: ``לא יודע\ת...מה זה ?``
אה אופס...לזה התכוונת ? אני אומר להם: ``מה זה משנה לעזאזל מה זה !?!?`` ``יפה או לא יפה ?`` ואז הם עונים: ``לא יודע\ת...מה זה ?``
N naknik New member 5/11/00 #11 הי הי הי אתה עוד עונה להם חזרה ? לא יותר פשוט להתעלם ? חושב מי שחושב .. אתה עשית את זה ולמה אתה צריך לתת דין וחשבון ?
הי הי הי אתה עוד עונה להם חזרה ? לא יותר פשוט להתעלם ? חושב מי שחושב .. אתה עשית את זה ולמה אתה צריך לתת דין וחשבון ?
P PoshKale New member 5/11/00 #12 לא דין וחשבון.... יוצא לי מה שיוצא... ואני מוציא מחברים שלי בכוח...שיגידו שזה יפה... חסר להם שלא סתם....פשוט אני חושב שזה מאוד יפה... ואנשים מעמקים ב - מה זה....ממש מיותר לחשוב מה זה...
לא דין וחשבון.... יוצא לי מה שיוצא... ואני מוציא מחברים שלי בכוח...שיגידו שזה יפה... חסר להם שלא סתם....פשוט אני חושב שזה מאוד יפה... ואנשים מעמקים ב - מה זה....ממש מיותר לחשוב מה זה...
L libertad New member 4/11/00 #4 שירבוטים או יצירות? מה זה משנה- יוצא מבפנים ונעים לעין. יפה מעניין ונחמד שאתה משתף.
ק קרני New member 4/11/00 #7 המממ..... אבסטרקטי ומעניין... כה אמרה מישהי שגם לא מבינה באומנות ממש... )