יצירתיות....

אמא לה3

New member
יצירתיות....

רבות דובר פה בפורום על תחנות/מכשירים יצירתיים לעניין לאתגר ולקדם את המתעמלים/ות. בזמן האחרון מתפתחת בעולם ההתעמלות (שלא נאמר "באולם"), אופנה חדשה "אזיקי ידיים", ה"אזיקים" משמשים לתיקון ולשיפות טכניקה באלמנטים שונים, כמו פליק פלאקים, קפיצות ידיים למיניהן וסלטות. בסירטון הראשון, אנו רואים את "האזיקים" בשימוש של "דניש". שימוש בהחלט יצירתי. http://www.youtube.com/watch?v=O11d5uYn0Zg&feature=player_embedded בסירטון השני, אנו רואים איך בפחות כסף, אפשר לצור לעצמנו באולם "אזיקים" משלנו... http://www.youtube.com/watch?v=jWQxgvARjak אני לדוגמא, נוהגת להשתמש בגרביים, או יותר נכון, בגרב ארוכה או בגומיית כושר לצורך העיניין. האם לכן, המאמנות, יש עוד רעיונות מקוריים?

chuch1

New member
שאלה

האם לדעתכן השיטה הזו תעזור לי עם מתעמלת שנוהגת להניח יד אחת לפני השניה בקפיץ ידיים? (וכתוצאה מזה הכל "מתעקם" לה...)

אמא לה3

New member
תשובה...

א. יתכן.... ב. למתעמלות כאלה, הרבה פעמים אני נותנת לבצע את האלמנט כשאני מסמנת בעזרת גיר קו עליו היא תניח את ידיה. כמו כן, אני מורחת לה על כפות הידיים גיר וככה בסיום התרגיל היא בעצמה יכולה לראות את ההפרשים בין הידיים, זה עוזר לה להבין את הטעות. דוקא ה"אזיקים" טובים יותר למתעמלות שלא פותחות את הכתף כמו שצריך בסיום אלמנט.

chuch1

New member
עשיתי,

ציירתי, צבעתי לה את הידיים ומה לא- כלום לא עוזר- כל כך מבאס :(:(:(:(:(:( כמתעמלת היא תותחית- התחלנו לעבוד אפילו על ברגים!!! אבל תרגיל כל כך פשוט היא לא עושה נכון ובגלל שטות קטנה.... למה? זה קשור לחוזק של יד אחת לעומת השנייה? מה אפשר עוד לעשות?

אמא לה3

New member
לפעמים

זה באמת קשור לחוזק או גמישות של כתף אחת יותר מהשנייה, לפעמים הראש לא במקום. יכולות להיות כמה סיבות לתופעה השכיחה הזו. הייתי מנסה רגע לעצור ולבדוק את עמידות הידיים שלה, האם הכתפיים בדיוק במקום? לפעמים דוקא כאן אפשר לראות סיבוב של כתף....

Tammie

New member
איזה מגניב!

ממש יעיל.... אני חושבת שהחלק שבו אני הכי יצירתית הוא המצאת צירופים של תרגילים. כמו שאתן יודעות אני לומדת בירושלים וההורים שלי גרים בכוכב יאיר ואני נוסעת הרבה על הדרך הזאת, מה שמשאיר לי הרבה זמן לחשוב. רוב הנסיעות שלי עוברות בחשיבה על התעמלות, יש את הדברים הרגילים- איך לשפר את האימונים, תכניות כושר, הופעות וכו'. אבל מה שאני הכי אוהבת זה לחשוב על תרגילים חדשים. כבר היו לי כל מני רעיונות לשילובים מעניינים, ואז באימונים אני מנסה אותם על הבנות :) ממש כיף לטעמי, ונותן הזדמנות גם למאמנות וגם לבנות להפעיל קצת את הראש...

למעלה