יצירת בטחון אצל ארנבונים

gesus

New member
יצירת בטחון אצל ארנבונים

הארנבונים שלי מפחדים ממני. בכל פעם שהם רואים אותי הם בורחים לאת הפינות. כשאני מאכיל אותם מהיד שלי הם לוקחים את זה ואוכלים בצד. הם אפילו לא הולכים אחרי או מרחרחים אותי. על ללטף או להרים אותם אני בכלל לא מדבר... אני משתדל לשבת איתם כמה שיותר, לשכב על הרצפה כדי שלא יהיו מאוימים מהגובה שלי, להאכיל אותם בגובה שלהם ושום דבר לא עוזר, הם כל הזמן נרתעים ממני. הקטע הוא שאני גם לא עושה להם משהו רע כמו לסגור אותם בכלוב קטן, הם ממזמן מסתובבים חופשי בשטח די גדול שאין בו קורת גג. איך "שוברים דיסטנס" איתם? יש איזה משחק שיכול לעבוד עליהם?

ארנבונים

עם שם מלא יומרה כמו שלך, קשה היה להאמין שאינך יודע. קצת רוח קודש תמיד יכולה לעזור לארנבונים. בעיקרון, ארנבון יוצר קשר פחות טוב מחתול או כלב, ולכן מדובר בתהליך ארוך יותר. ההגיון של התהליך מובן לך, רק צריך להמשיך עם זה יותר ויותר. אתה צריך לא להפחיד אותם, ולתת להם לקשר את נוכחותך האלוהית לאוכל (עזוב רוח קודש, אוכל זה מה שעושה את ההבדל. לחם ושעשועים). זה יקח הרבה זמן, אבל אם זה חשוב לך, אל תתיאש.

gesus

New member
ניסיתי להטיל עליהם כישוף, לא עזר

הקטע הוא שיש נסיגה. לפני שבועיים הם עוד היו מתקרבים והיינו מחככים את האף אחד של השני (אל תשאל למה...) ועכשיו הם נרתעים. אם אני יושב לידם וקורא עיתון הם באים לרחרח אבל אני חייב להשאר קפוא שלא יברחו ממני.

למעלה