יצירת מבשם לחדר

anula

New member
יצירת מבשם לחדר

שלום לכם! רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך לייצר מבשם לחדר? הכוונה שלי לאותם בקבוקונים שמוכרים בחנויות ובתוך הבקבוקון שמים מקלות עץ.אני יודעת שמן הסתם התמצית שנמצאת בתוך הבקבוקון איננה טבעית לגמרי, השאלה היא האם יש דרך לייצר תמצית כזו משמנים טבעיים? ובאיזה מקלות כדאי להשתמש? תודה

התמצית בבקבוקונים

לא טבעיות כלל !
מדובר בתמציות ריח אשר עצמתן חזקה מאוד (בעיניי זה ממש בלתי נסבל - או יותר נכון לומר באפי...) השימוש בשמנים טבעיים כמובן עדיף, שמן בסיס כמו שקדים ובתוכו מספר טיפות של שמן אתרי = כל זה בתוך מבער ויש לך את המבשם חדר האולטימטיבי. את גם יכולה להדליק ולכבות כרצונך וגם להחליף את סוגי השמנים ובכך בעצם את הניחוח. לשמנים האתריים כמובן השפעות שונות בהתאם לחומרים הפעילים שבהם ולכן צריך להיות זהירים לא כל שמן מתאים לכל אחד או לכל מצב. שמנים אתריים מתנדפים מהר יחסית ולכן למהול שמנים ולטבול בהם מקלות לא נראה לי אפקטיבי, למרות שלא ניסיתי ולכן תשובתי אינה ודאית. בהצלחה, הילה

0 אור 0

New member
לכל דבר יש התועלת שלו

היה לי פעם משהו (עכבר?) שמת בתוך הקיר של חדר ארונות ללא חלונות, במשך חודשים היו שאריות של הריח הבלתי נסבל ובתקופה ההיא גמרתי כמויות של פחם סופג ריח, של בקבוקונים כאלה (וכמובן המון חשמל - כי השארתי מאווורר שמוציא את האוויר מהחדר החוצה 24 שעות ביממה) חלק מהריח נספג במדף מסויים ולא יצא גם אחרי נקיון , אז שכפכתי עליו מהתמציות האלו בסוף הסיוט עבר

ועוד נקודה-

למהילה צריך להשתמש בשמן (אם במים אז עדיף מבער, לא?) ושמן פתוח יתחמצן מהר, ויסריח...

גיליתי לא מזמן

שבמקום מים במבער, אשר מתנדפים מהר יחסית (ואז השמן האתרי נשרף בתחתית...) שמן בסיס כמו שקדים או זרעי ענבים עושה עבודה מצויינת. השמן האתרי מתנדף באוויר - כמו שאמור לקרות ואילו לשמן הבסיס לוקח המון זמן להיגמר. את השמן האתרי צריך לחדש מדי פעם, ז"א להוסיף בכל פעם כמה טיפות. הילה

למעלה