יצירת מציאות

יצירת מציאות

שמתי לב איך הדמיון שלי משפיע על אנשים אחרים. אני מדמיינת משהו אודותיהם, וזה מתבטא במציאות הפיסית. אם הדמיון שלי "חיובי" - יש תחושה של מרוצות מכך כי המציאות נוצרת כרצוני. למשל, דמיינתי שהשיעור שאעביר יהיה באווירה מסויימת עם תוצאות מסויימות, וכך היה. אם הדמיון "שלילי" - אני הרבה פעמים מצליחה לתפוס את זה בזמן אמת, ולשנות את זה. כמובן שיש מצבים שאני לא מצליחה לשנות את זה. למשל, דמיינתי שאדם מסויים יכעס כשאגיד לו משהו. הרבה פעמים הדמיון שלנו הולך לכיוונים "שליליים". ואז אנו רואים ביטוי של זה במציאות (לא תמיד, אבל בחלק מהמקרים). מכירים את זה?

dorit8

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo45.gifכן זה ניקרה מודעות ../images/Emo41.gif

כמובן שיש רמות התפתחות ותובנות לבחירות {דמיונות ~מחשבות} מעשים שלנו. לחן יש לחשוב ולבקש את הטוב ביותר שניתן להשיג ליצור .
קיץ נפלא ושמח
אור ואהבה.

מסכימה שכדאי להשתמש בדמיון

בצורה מיטיבה. זאת אומרת, לדמיין לטובה. או ליתר דיוק, להיות מודעים לדמיון שלנו ולזהות כאשר הדמיון שלילי. ואז בעדינות לקבל את זה ולשנות את זה לדמיון מיטיב. דורית, את יכולה לשתף לגבי מקרה שיצא לך לזהות דמיון לא נעים בתוכך?

dorit8

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo96.gif../images/Emo212.gif../images/Emo13.gif

דוגמה : כשהייתי בלימודים הרגשתי שיש לי התנגדות למורה, שאלתי ובדקתי בבית בתוכי למה ? כשה הבנתי התחלתי לשנות את הגישה שלי בעזרת מדיטציה לראות את השיעור בצורה יותר כפית בשבילי וזורמת . לקחתי קריסטלים על הגוף שגם משנים תדרים רוז קוורץ , סמוקי קוורץ... בשיעור שמתי לב יותר לחומר נלמד במקום לדברים אחרים שלא היו רלבנטיים לאותו רגע. אני משתנה גם המרעה שלי משתנה ~ אני משנה למעשה את עצמי . מה שאני מרגישה טוב או מצוין זה מצב של מודעות שלי . למעשה אני חושבת שאפו שכואב {מפריע מטריד אותי} לי יש שעור . ועל זה נאמר "התלמיד מוכן המורה מגיע ". יום קסום שמח

dorit8

New member
היי קבלתי עכשיו את התעודה בדואר../images/Emo6.gif

אז ההתנגדות שחשת כלפי המורה

היתה עקב דמיון שלילי לגביו/לגביה? (למשל, דמיון שהוא לא אוהב אותך, דמיון שהיא לא מעריכה אותך, וכדומה...)?

dorit8

New member
ההתנגדות שחשתי הייתה

כלפי דברים שנתתי להם כוח – או אפילו לא הייתי מודעת לזה באותו זמן (המורה רק שיקפה לי מצב שקיים בתוכי) . ברגע שהחזרתי כוחות ( לעצמי ) ללימוד עצמו אני יודעת שזה היה השיעור שלי . למעשה אני חושבת איפה שכואב {מפריע מטריד אותי} לי יש שעור . ועל זה נאמר התלמיד מוכן המורה מגיע . אני מציינת שאת הדמיון שלי אני משנה בעצמי .
כשבא אלי לקוח ומקבל טיפול אני עוזרת לו ונותנת לו כלים איך לשנות את הדמיון שלו , אבל רק הוא עושה את השינוי בעצמו כי אין דבר העומד בפני הרצון . אני מצרפת קישור לתרגיל שאני כתבתי איך לסלוח בעזרת הדמיון .

fire snake

New member
לא ממש רציני.

בכלל לא מתמודד עם הפער בין הכעס לרצון לסלוח.

אני מבדיל בין דמיון לקבלת מידע

לעיתים, אני מדמיין דברים שהם לא שלי, לא פרי המצאתי, בעצם אני מקבל תשדורות מן הסביבה שלי, מאנשים בעיקר. אני מקבל את זה בצורת כאבים בגוף, בצורת הרגשות, חום, וגם מחשבות ודמיונות. לעיתים אני מקבל מידע חזותי אודות האנרגיה הקרובה אליי. אני ממליץ להתבונן על הדמיונות, האם הם צפים ממך, או שהם תשדורות של אנשים סביבך, אם הן תשדורות אזי אלו שלטים-רטטים-נתונים של מה קיים כאן כרגע ומה לא. מקווה שאני די ברור. בפשטות, לעיתים אלו נתונים מן הסביבה, לעיתים אלו דמיונות שאת עוזרת ביצירתם, לעניות דעתי הכנה. תיהני.

אני מסכימה. גם אני מבדילה בין קבלת

מידע לבין זיהוי מה אני מדמיינת על אחרים. זה אכן שני דברים שונים. בהודעתי התכוונתי רק לזיהוי מה אני מדמיינת על המציאות. הערת אגב: גם אם יש לי מידע שמישהו מרגיש כלפיי X (לא מספמט אותי למשל), אני עשוייה להעצים את זה על ידי הדמיון שלי ולהגביר את ההפרדה בינינו.

אז במקרים כאלו ההרגשה...

היא כמו מצפן אמת. כן, מנסיוני הדל והנעים, ההרגשה לא משקרת. אני לא מתכוון לרגשות שצפים בי, אלו שרוקדים עם מחשבות צמוד-צמוד, אני מדבר על ההרגשה שקיימת תמיד -= לא במילים, אלא בהרגשה פיזית . . . :). אז, אני מעדיף לקבל, כרגע, בחיי, מסרים פשוטים מן ההרגשה, מן ההילה, מן מרכזי האנרגיה שמולי, מן כל דבר, אבל שמרגישים אותו. קל לי לקבל אדם אם אני מרגיש את האנרגיה שלו, ולא רק את הרעיונות ודרך הביטוי שלו. ההרגשה פותחת, עבורי, שערים כה פשוטים שמסיעים עבורי ועבור כולם - אהבה. קסם.

אני קורא את ההודעה שכתבתי

וחושב, האדם הזה לא יודע או מבין איך להשתמש בשכל העצום שהוא קיבל. הוא אחלה גבר, ועדיין יש לו ללמוד על קסם היותו... השלום על כולנו ובתוכנו.

למעלה