יצירת נעל 'אנושית' לעמותת ליצנים...

aa2001

New member
יצירת נעל 'אנושית' לעמותת ליצנים...

היי אני מתנדב בעמותת ליצנים רפואיים (אותם הליצנים שבאים בהתנדבות למחלקות ילדים ומבוגרים ומשמחים אותם) בימים אלו אנו בונים אתר לעמותה, ואני מחפש מישהו שמוכן להתנדב ולעזור בחלק מן האתר. אני צריך שבחלק העליון של האתר תהיה נעל של ליצן (מצורפת תמונה של נעל שכזו ללא צבעים אך המודל הוא מצויין), לנעל יהיו זוג עיניים, גבות ופה... ולחיצה עליה תעשה אנימציה כלשהי (מצורפת דוגמא מגניבה שממחישה את הכוונה שלי) אשמח אם תעזרו בכשרונכם תודה ויום טוב עמית גל אלון 0528701188 [email protected]

E r A n 1982

New member
בכיף

אני מעריך את התנדבותכם ואשתדל לעזור אם אפשר. לא הבנתי כל כך איפה אפשר לשים את הפה.. והאמת היא שכדאי מאוד שאלך כבר לישון.. אבל זה מה שיצא לי בינתיים. לילה טוב.

aa2001

New member
פצצה!

תודה רבה!!!! באיזו תוכנה בנית אותה? אתה יכול להעביר לי את קובץ התלת מימד, שאוכל לשחק איתו ולהזיז אותו קצת בכדי ליצור אנימציות?.. אני יודע להשתמש ב3DMAX אבל לא ברמה של בניית נעל כזו יפה. אם תוכל צור איתי קשר.. 0528701188 עמית

Keminshu

New member
הדבר הנפלא ביותר שראיתי אי פעם!!!

וגם הנעל לא רעה בכלל!!! אולי כדאי לעשות סלקציה באלמנטים של נעל מבלי להוסיף דברים כמו אף של ליצן, והחורי שרוכים, למרות שזה לכאורה המקום שלהם, קצת פוגעים בקרטוניות והחמודיות של הדמות (תאר לעצמך כל דמות אחרת עם חורים בין העיניים). בגדול חמוד מאוד וממלא נוסטלגיה לסדרה המצויירת והמקוללת - הנעלולים.

למעלה