יצירת קשר עם דיויד

majei

New member
יצירת קשר עם דיויד

היי לכולם לחברתי מזה שנה יש השבוע יום הולדת והזמר האהוב עליה הוא דיויד ברוזה. רציתי להפתיע אותה בהקדשה או חתימה של דיויד. משהו יודע איך אני יכול ליצור איתו קשר. תודה מראש

glitter8

New member
אפשר ללכת לבית מיומנה

ואחרי ההופעה שלו "בחונטוס" - (מומלצת, תיקח את החברה שלך) תבקש חתימה

majei

New member
תגובה

תודה רבה על התגובה המהירה. הייתי לוקח אותה להופעה שלו אבל היא ראתה כבר מלא וזה לא יהיה הכי מיוחד אבל אני יודע שההקדשה זה יהיה משהו שממש ישמח אותה (יש עוד קצת סיפור מאחורי החתימה אבל לא קריטי כל כך). ובקשר ללכת אחרי ההופעה נשמע לי רעיון לא רע בכלל. יש לו הופעה היום או מחר? כי אחרי זה זה כבר יהיה בעייתי.

glitter8

New member
סיפור מאחורי החתימה?

זה המקום אנחנו אוהבים סיפורים!!! תיכנס לאתר של "הבמה" יש שם לוח מופעים של "בחונטוס" היום לפי הידוע לנו אין הופעה, וההופעה בחונטוס היא שונה לגמרי גם אני הייתי במעל 20 הופעות שלו ובחונטוס זה משהו אחר לגמרי

majei

New member
אל תצפו ליותר מדי

הסיפור (הדי קצר..) הוא שחבר טוב שלי היה ידיד של חברתי לפני שהוא הכיר בינינו והוא ידע שהיא ממש אוהבת את דיויד ברוזה. יום אחד שהוא הלך ברחוב ונחשו את מי הוא ראה... הוא ביקש מדיויד חתימה, ולחבר המסטול שלי לא היה דף או עט. אז דיויד הציע שהם ילכו לבית קפה הקרוב ויבקשו וזה מה שבאמת קרה. אבל הבעייה היא שחבר שלי (שאמרנו כבר שהוא מסטול) איבד את החתימה לאחר כמה ימים ומאז הוא לא מצא אותה. מאז אני וחברתי דיברנו כמה פעמים שאם רואים את דיויד חייבים לבקש ממנו שוב חתימה. בכל מקרה זה הסיפור.. אשמח לקבל עוד רעיונות איך להשיג את החתימה כי אני רואה שאין לו הופעות לא היום ולא מחר וזה די דחוף. תודה לכולם

popikon23

New member
כל הכבוד לך על היוזמה!

וגם ההצעה שלי היא לפגוש אותו אחרי הופעה.

למעלה