יצירת תערובת שמנים- שיטה?
שלום . קראתי בהנאה רבה את השרשור בנושא ספקי שמנים ארומטים באחת ההודעות הוזכר נושא חימצון התערובות . כלים הרמטים וכו . זו פעם ראשונה שאני שומע על כך תוכלו בבקשה לספק מידע מדויק על הנושא למשל כל נושא חיי המדף כמה חודשים תערובת תיהיה ראויה לשימוש האם שמן נבט חיטה מאריך את חיי התערובת אילו שמנים רגישים במיוחד תמציות מה אורך החיים שלהן ואפילו השימוש בבקבוקי פלסטיק לעומת זכוכית וכל נושא שלא הזכרתי במדיוק אני לומד עיסוי וכידוע שמנים הם חלק עיקרי בעבודה לצערי ההכשרה בנושא היא מנימלית וחסרה מאוד אנחנו קבלנו קישור לאתר של שלוס . תודה מראש דניאל
שלום . קראתי בהנאה רבה את השרשור בנושא ספקי שמנים ארומטים באחת ההודעות הוזכר נושא חימצון התערובות . כלים הרמטים וכו . זו פעם ראשונה שאני שומע על כך תוכלו בבקשה לספק מידע מדויק על הנושא למשל כל נושא חיי המדף כמה חודשים תערובת תיהיה ראויה לשימוש האם שמן נבט חיטה מאריך את חיי התערובת אילו שמנים רגישים במיוחד תמציות מה אורך החיים שלהן ואפילו השימוש בבקבוקי פלסטיק לעומת זכוכית וכל נושא שלא הזכרתי במדיוק אני לומד עיסוי וכידוע שמנים הם חלק עיקרי בעבודה לצערי ההכשרה בנושא היא מנימלית וחסרה מאוד אנחנו קבלנו קישור לאתר של שלוס . תודה מראש דניאל