יקומים מקבילים

יקומים מקבילים

אני חווה מציאויות מקבילות בהן אותה דמות של אדם נפגשת עמי במרחבי זמן שונים והפאזל הולך ומתחוור כמו חידה אבולוציונית שנפתרת בזה אחר זה. לדוגמא, אותה דמות יכולה במציאות אחת להיות חברה שלי וביקום מקביל להיות אויבת שלי ולהלחם בי, ואני יכולה לפגוש אותה בחלום בלילה שזה מקום אחר לגמרי וביקום רביעי, נקרא לו יקום אנרגטי היא יצרה מן כבלים אנרגטיים בינינו שנועדו להזין אותה באנרגיה שלי ובנקודה הזו הפסקתי להסכים לזה, התחלתי לשחרר את עצמי מהחיבור שנוצר. אני לא מוכנה שאף אחד יזין את עצמו דרכי. והיו גם יצורי ענק אימתניים כמו חרקי ענקיים שלקחו חלק בקרב האנרגטי הזה. במציאות חמישית אני פוגשת אותה דרך טקסטיים שאיכשהו.. הגעתי אליהם או ליתר דיוק שהם הגיעו אלי העוסקים במלחמה של בני האור בבני החושך שהובילו אותי לטקסט העוסק בזמן. איינשטיין אמר שיש משהו ב"עכשיו" שנמצא מחוץ לתחום המדע אני רואה את כל ההתרחשויות במרחבי זמן ומקום שונים ומשתנים כהרף עין וזו הנוכחות. היכולת לראות מתחברת באופן ישיר להווה. מהי היכולת הזו? מהי ה"עין" הצופה ומתבוננת כל הזמן, זו הרואה ויודעת. יודעת מה אמת ומה שקר לאורך כל הדרך. היא יודעת את האמת הבראשיתית, מגיעה עד ימי קדם זמן בו נבראו.

bladewraith

New member
אני הייתי...

מקטלג לבעל וחסר יכולת מודעות עצמית. הרי העולם הוא מה שהמתבוננן תופס. ואם הוא לא תופס שהוא מתבוננן. אז אין עולם.

למעלה