יקירותיי זקוקה לעזרתכן רגע

dhara

New member
יקירותיי זקוקה לעזרתכן רגע

עשיתי הזמנה מאיביי של שני לקים ואחד מהם הגיע שבור ---- איך מתקדמים מפה???

באסה... ../images/Emo4.gif

כותבים למוכר שממנו קנית שהלק הגיע שבור [יכול להיות שעטף גרוע] ומבקשים ממנו פתרון. אם הוא מסרב להחזיר כסף או למצוא פתרון הולם את יכולה לפתוח dispute אם שילמת דרך פייפאל. [רק שימי לב שלא עוברים 45 ימים].

נופ ר

New member
צלמי את זה ושלחי למוכר

לרוב יסכימו לשלוח לך חדש אם לא תעשי מה שניצ ובוב רשמה לך.

Ultra marine

New member
אין לי עצות כי לא קרה לי..

אבל עכשיו כשאני קוראת שוב קלטתי על מה מדובר
תפני אליהם במייל ומהר! שלא יעברו לך ה 45 יום.

dhara

New member
כן זה כ"כ כ"כ מבאס!!!

וכמובן שזה שנשבר זה ה-Mad Hatter שהרבה יותר קשה להשיג אותו והוא הרבה יותר יקר... האבסולוטלי אליס אגב מדהים ביופיו אבל הוא מתקלף תוך שניות, פשוט חתיכות ממנו נושרות מהציפורן, זה כל כך מעצבן. שלחתי לה אימייל ו(באופן מפתיע) היא לא ענתה לי. הקטע הוא שלא צילמתי את זה לפני שזרקתי אז אני לא חושבת שיהיה לי יותר מדיי מה לעשות עם זה..

b o t t e n

New member
מצחיקה. תגישי קובלנה גם לחב' השילוח והמכס.

אם זה נשלח בחב' מוכרת, יש אחריות מטעמם, אם המכס "בדקו" יש מצב שעשו פאדיחה. בוטן, שלה הדואר ריסק במיומנות סט חרס של קורנינג.

dhara

New member
../images/Emo5.gif המכס האלה

האמת שהיא פשוט ארזה את זה באופן די חאפרי.. מפתיע אותי שאפילו לק אחד הגיע שלם. אני לא כל כך יודעת דרך מי היא שלחה.. קיבלתי את החבילה דקה לפני שיצאתי מהבית וכל כך מיהרתי והייתי כל כך מאוכזבת שפשוט זרקתי הכל לפח..
מחר אני אשלח לה עוד מייל ואם היא לא תענה אני אפתח דיספיוט בפייפאל.

Ultra marine

New member
../images/Emo2.gif לא צילמת?

ואו, ממש חבל, אני לא יודעת אם היא תאמין לך.. כמה ימים עברו? לגבי האבסולוטלי אליס, מהניסיון שלי עם גליטרים, יש בסיסים שהם עובדים איתם פחות טוב. תנסי עם בסיס אחר.

dhara

New member
לא ../images/Emo4.gif

כל כך מיהרתי לצאת שלא חשבתי על זה אפילו! איזו צעירות..

dhara

New member
היי היי!

מזל שנכנסתי לאג'נדה אחרת הייתי שוב מפספסת את התערוכה!! איזה כיף אני עובדת ערב אז אני אוכל להגיע
את תהיי עם אריק??

Ultra marine

New member
את רוצה להצטרף לרשימת התפוצה של המועדון?

יותר קל
כמובן שאהיה וכמובן שאהיה עם אריק. שימי לב שהתערוכה *מתחילה* ב 9:00 ובאשכרה צעירות! שולפים את הנייד ומצלמים!

dhara

New member
כן!

איך מצטרפים? וראיתי שזה מתחיל בתשע, אני אלמד מהטעות בפעם הקודמת שפספסתי את כל הכחולים ואגיע בזמן
איזה עוד מועדונים יהיו במקביל את יודעת?

Ultra marine

New member
זהו, נוספת ../images/Emo3.gif

פשי, מסתבר שיש מלא גזעים! בכלל לא הייתי מודעת לזה חחח אז ככה - כלבי רועים (כולל כלבי רועים בלגיים) והמועדון לדוגה. קיצר, הולך להיות יום עמוס וארוך

dhara

New member
אה גם שנה שעברה

(אני לא מאמינה שעברה שנה!! זה היה ב-19.12 אם אני לא טועה?) היו אתם והרועים הבלגים.. איזה כיף שתגיע שבת כבר!! אני אשים את אבסולוטלי אליס לאות הזדהות עם הכחולים
תודה שהוספת אותי

Ultra marine

New member
התערוכות יוצאות הרבה פעמים בתאריכים

דומים.. אז הגיוני שיוצא יחד
רק שהפעם אנחנו בגבעת חיים.

למעלה