כותבים למוכר שממנו קנית שהלק הגיע שבור [יכול להיות שעטף גרוע] ומבקשים ממנו פתרון. אם הוא מסרב להחזיר כסף או למצוא פתרון הולם את יכולה לפתוח dispute אם שילמת דרך פייפאל. [רק שימי לב שלא עוברים 45 ימים].
וכמובן שזה שנשבר זה ה-Mad Hatter שהרבה יותר קשה להשיג אותו והוא הרבה יותר יקר... האבסולוטלי אליס אגב מדהים ביופיו אבל הוא מתקלף תוך שניות, פשוט חתיכות ממנו נושרות מהציפורן, זה כל כך מעצבן. שלחתי לה אימייל ו(באופן מפתיע) היא לא ענתה לי. הקטע הוא שלא צילמתי את זה לפני שזרקתי אז אני לא חושבת שיהיה לי יותר מדיי מה לעשות עם זה..
האמת שהיא פשוט ארזה את זה באופן די חאפרי.. מפתיע אותי שאפילו לק אחד הגיע שלם. אני לא כל כך יודעת דרך מי היא שלחה.. קיבלתי את החבילה דקה לפני שיצאתי מהבית וכל כך מיהרתי והייתי כל כך מאוכזבת שפשוט זרקתי הכל לפח..
מחר אני אשלח לה עוד מייל ואם היא לא תענה אני אפתח דיספיוט בפייפאל.
ואו, ממש חבל, אני לא יודעת אם היא תאמין לך.. כמה ימים עברו? לגבי האבסולוטלי אליס, מהניסיון שלי עם גליטרים, יש בסיסים שהם עובדים איתם פחות טוב. תנסי עם בסיס אחר.
(אני לא מאמינה שעברה שנה!! זה היה ב-19.12 אם אני לא טועה?) היו אתם והרועים הבלגים.. איזה כיף שתגיע שבת כבר!! אני אשים את אבסולוטלי אליס לאות הזדהות עם הכחולים