יקירותיי, מאוד מעוניינת להצטרף אך..

gilis111

New member
יקירותיי, מאוד מעוניינת להצטרף אך..

ילדתי את הנסיכה הנפלאה שלי לפני כשלשה שבועות, אני מאוהבת בה בטרופים יכולה לשכב מולה שעות ורק להתפעל להתפתל לבכות ולצחוק מרוב אושר. אך עדיין לא מצאתי לה שם. עברנו לדעתי כנעט על הכל ואין לי קצה חוט אני ובעלי אמרנו שכל אחד מאיתנו יבחר (בנפרד) שם שנשמע לו ביותר ולהפתעתנו שניינו חזרנו עם השם מיכאלה. היינו מאוהבים בשם, אבל לאחר הלידה עלו בנו מעט ספקות. פתאום ה"מיכאל" נראה יותר דומיננטי או שהשם מעט מסורבל ועוד.שמות נוספים שעלו על הפרק בזמנו היו נטע, יולי אבל גם איתם לא היינו שלמים. בקיצור הפשושית שלי בלי שם אשמח לשמוע רעיונות ושמות מקוריים יום נפלא לכולנו ונשיקות לפיצפונים ב
גלי.

ornaok

New member
שלושה שבועות בלי שם? וואוו

קודם כל מזל טוב! אבל איך אתם קוראים לה בינתיים? אני אעשה לך כאן רשימה ארוכה ולא מסודרת של שמות שעולים לי בראש, אולי משהו יתפוס אותך
וכמובן ברוכה הבאה! לירי, דור, תמר, אביה, אריאל/ה, נועם, כליל, שנהב, ליאור, הילי, אוריה, גילי, דניאלה, היילי, אילי, נעמה, נורית, שירה, מעיין, נעמי, אוריאן, טליה, אודליה, עתליה, רות/י, תום, יערה, אלה, הלל, מיכל (מזכיר את מיכאלה שלכם), נוהר ייבת לרוץ אבל אם לא תמצאו משהו בקרוב אשמח לחשוב על זה עוד! זה נושא כ"כ נחמד!

שמות מהממים...

יאללה, שהבאה תצא עוד בת... עוד הצעות עומר (אני משוחדת) עופרי יובל אריאל ואהבתי במיוחד נוהר

אם זה ינחם אותך, אז האחינית שלי

הייתה למעלה מחודש בלי שם, ואפילו קיבלה מכתב הביתה (מקופת חולים) שהיה כתוב עליו: "אין שם כהן"
, אני מאמינה שמתן שם לילד הוא מעשה שיש לו משקל רב. לפעמים זה בא בקלות, ולפעמים צריך להשקיע בזה אנרגיה. אז קחו את הזמן שלכם, עד שתהיו שלמים עם עצמכם. בכל אופן, מאוד קשה להמליץ על שם כי לכל אחד יש את הההעדפות שלו, הדברים שהוא אוהב ומתחבר אליהם. את כותבת שהיא מביאה לך הרבה אושר, אז אולי פשוט תקראי לה אושר? שיהיה בהצלחה!

../images/Emo6.gif

זוכרות את אינשם וצ'ומפי???? ובקשר לשמות- תחזרו לשיטת הרשימות- תקבלו מקסימום 3-4 שמות וכל שם תנסו "ללבוש" יום שלם.

IcNיה

New member
אם אהבתם את מיכאלה-מה עם מיכל?

(אני משוחדת, כמובן...) גם אנחנו קצת התלבטנו בין מיכל ומיכאלה, ולבסוף הוחלט שמיכאלה זה קצת ארוך וכבד, ולא רצינו שיקצרו לה את השם, אז יש מיכל קטנה בבית. אני גם אוהבת ליה, גלי, לירי, ליבי, אלה.

IcNיה

New member
כנראה שכן, אם כי לא במודע ../images/Emo2.gif

גם אני שמתי לב לזה לאחר שלחצתי על "שלח". דווקא אצלנו במשפחה לכולנו יש "מ'" בשמות. מעניין, מה פרויד היה אומר על זה...

galiaS

New member
אני חולה על השם יסמין

גם הגר זה אחד החביבים עלי.

fortin eddie

New member
שם...

אני ילדתי את הנסיכה שלי לפני חודשיים ואני מבינה לליבך, אפשר כל היום בלי הפסקה להתפעל מהקסם האינסופי הזה. בעלי ואני בחרנו את השם רק אחרי חמישה ימים ואין לנו בלעדיות עליו, אז אם ימצא חן בענייך נשמח. קראנו לה- ניצן!!!! בהצלחה ואל תתייאשו, הכי חשוב להיות מחוברים לשם.

למעלה