יקירותיי...

eilati27

New member
יקירותיי...

אני לאחר שיחה נעימה עם מכר מאחד מהאתרים הגדולים בארץ וכך היה: - היי **** מה שלומך? - אני יודע למה התקשרת... את לא מתקשרת אף פעם סתם... - נו,אז יאללה תגובתך... - אנחנו לא מפרסמים כתבות תת - רמה - תת- רמה? ג'קו????? - לא! מופרעת (!!!!), הכתבה תת- רמה אין מצב שהיינו מעלים אותה לאינטרנט... -הו ככה אני אוהבת אותך *** - כן,כן לפחות לך יש משהו לתת לי? - אממממ.... אני חייבת לסגור *** הבוס שלי קורא לי...ביי ממי - אילת??? הלוווו? חחח... בקיצור כפי שהבנתן (או לא)... השיחה התבצעה על רקע הכתבה בעיתון מעריב ואפילו מדורי רכילות לא מעוניינים להעלות את האייטם הזה... סע לאט חתיך!!! ================>

rifkin1

New member
תודה אילתוש, אני הייתי בטוחה

שבכל אתר אנטרנט ייעשו מהשטות הזו מטעמים... וזה מצחיק כי הבן אדם בסך הכל הגביר קצת מהירות על כביש הערבה קיבל אזהרה משוטר ובסופו של דבר השוטר עוד מבקש תמונה משותפת...

shongold

New member
אפשר להסתכל על הענין מזוית שונה

ג'קו הוחמא כאן..הרי השוטר גם סלח ..סלחנות מסוג זה אני למשל לא הייתי חווה. נדמה לי שגם תמונה..לא היו רוצים ממני..

eilati27

New member
משום מה שון...

נראה לי שהצדק איתך... חחח... אני לא חושבת שגם בבגד הכי יפה שלי היו סולחים לי על 30 קמ"ש יותר מן המותר ובטח ובטח שלא מבקשים תמונה חחח... למרות שזה היה יכול להיות נורא משעשע...

rifkin1

New member
זה מאוד תלוי גם על איזה

שוטר נופלים ומה מצב הרוח שלו באותו היום. ותתפלאו, לפעמים דמעות זה דבר שמאוד עובד...ואני מדברת מתוך נסיון כן??? למרות שאני בספק רב אם ג'קו השתמש בהן...

shongold

New member
אילתי אם...זכרוני אינו מטעה אותי...

והוא לא...בהחלט סביר להניח שממך כן היו מבקשים תמונה...

reviital

New member
אתן יודעות שיש דבר כזה דו"ח אזהרה?

אם לאדם אין דו"חות קודמים - לא נותנים לו דו"ח בפעם הראשונה שתופסים אותו - אלא דו"ח אזהרה. ובמקרה ששנתיים אח"כ הגליון שלו יהיה שוב נקי - גם דו"ח זה ימחק. לדעתכם יכול להיות שזו הסיבה שויתרו לג'קו? אולי פשוט אין לו דו"חות קודמים - ואז לפי החוק לא נותנים דו"ח ממש..?

shongold

New member
בוקר טוב רויטל עד כמה שידוע לי זה

דו"ח אזהרה - הוא עניינו/טוב ליבו של אותו שוטר - בגדר המלצה בלבד - בזמנו על מנת שהגליון יהיה נקי באמת היה טווח של שנתים מהעברה האחרונה להערכתי הלא מבוססת היום גליון נקי עומד על 5 שנים.

rootteem1

New member
מזל! תודה אילתי!

חברה שלי נתנה לי את הכתבה היום=] והיה לי טיפה משעמם בשיעור חופשי, אז זה מה שעשיתי=] חח

rifkin1

New member
סחטיין

הייתי אומרת שצריך היה לשים את הכתבה בשער לצד המפכ"ל החדש (והישר ונקי מכל חטא) שלנו... כמובן שהייתי חייבת לעשות משהו עם התמונה הזו...

rootteem1

New member
די לא יפה לרדת על ה"וש" שלי

חח סתם סתם... עכשיו בסדר, למרות שיכול להיות יותר טוב. מה איתך? (איתכוששש) למה את מתחפשת בסוף? לאורלי?, או ליאכצ'ה????

livi4

New member
בונבון ...

לא סיפרת לי שיש לך כאלה חברים ... איזה יום היה , איך נהננו... כמה כסף בזבזתי .... חזרתי עם חנויות . היה חם , מזג אויר סוף הדרך ... בטח באילת עוד יותר חם... הולכת ביי...

eilati27

New member
רותם (מוש חחח) וליבי יקירותיי

רותם - איזה כתבה מרתיחה.... סתם מכעיס לקרוא את זה שוב... המעריב האלו @#%% זו כבר ממש מלחמה נגדו יאללה שלהם... וליבי איזה כיף לך ממי... אצלי יום הקניות יהיה בשישי ואני מקווה שקארינוש מצטרפת אליי... אני נוסעת לשוק הכרמל לקנות אביזרים לתחפושת שלי וכמובן אם תהיה הזדמנות אז גם להתפנק בעצמי...

rootteem1

New member
חח מוש מוש.. תיהני=]

איזה כיף לכולכן! אני לא יכולה לצאת מהבית בגלל העמוס של המבחנים=[ גם ביומולדת שלי ביום ראשון אני אצטרך ללמוד למבחן בערבית! בעע

למעלה