יקיריי החזיקו לי אצבעות

שרית7

New member
יקיריי החזיקו לי אצבעות

מחר הוא יומי הראשון במקום העבודה החדש.

עדי 345

New member
שרית!!

איזה מקום חדש??? מה זה?? בכל מקרה שיהיה בהצלחה!!! הכל בסדר איתך? הבנתי שהיה מצויין בטיול. יש לך מושג מה קורה עם הופעות החודש??? לא ראיתי שום מודעות.

שרית7

New member
הי עדי התחלתי לעבוד היום במנורה

כזכור לך עבדתי בפניקס ופשוט קיבלתי הצעה טובה שהיה חבל לפספס. זה קידום מבחינתי. היה לי מאוד טוב בפניקס והיה לי קשה לעזוב אבל חייבים להתקדם אין ברירה אחרת דורכים במקום. לגלי יש דווקא הרבה הופעות. החודשיים האחרונים היו עמוסים מאוד והחודש הזה (פברואר) יותר רגוע. במרץ צפויות לה גם כן הרבה הופעות. הטיול היה אכן מדהים. נטעלי כתבה משהו לגבי ערוץ 24 אני ממש מצטערת שפספסתי את זה ואני נורא מקווה שיהיה שידור חוזר. אתה יכול אולי לברר את זה?

עדי 345

New member
כנ"ל...

אז באמת שיהיה בהצלחה במנורה!!! גם אני לא ראיתי את התכנית הזאת, ולוח השידורים של ערוץ 24 ממש לא ידידותי. הוא מראה באופן כללי מהן התכניות אבל לא מפרט איזה אומן וכו',

10 הגרי

New member
בהצלחהההההההה!!!../images/Emo24.gif...

המון הצלחה,מקווה שתתאקלמי במהירות ושהכל יסתדר בצורה הטובה ביותר.

willo1

New member
שרית

שרית שיהיה המון המון בהצלחה|../images/Emo112.gif

בלי לחץ ובלי עצבים
טבל למה כלכך מהר? לא נתנו לך לדחות את זה ליום ראשון

שרית7

New member
איזה חמודים ומקסימים כולכם!!!!

המון תודה על האיחולים ועל המלים החמות. היום היה לי יום קשה גם נפשית וגםפ פיזית. קודם כל קמתי ב6 שזה סיוט בפני עצמו באשכרא חושך בחוץ היה נדמה לי שאמצע הלילה ואני לא רואה טוב אבל לצערי ראיתי טוב מאוד... שנית נסעתי באוטובוס אחרי שנים שהתרגלתי לנסוע עם רכב בטרמפ עם חברה מהעבודה לפניקס. מנורה ממוקמת ברח' אלנבי בת"א מאוד בעייתי מבחינת חנייה והגעה ברכב פרטי... וחוץ מזה היה לי מוזר. לא מצאתי את עצמי אמרתי לעצמי מה את עושה פה זה לא המקום שלך התגעגעתי לפניקס ולכל החברים... זה היה היום הראשון אני מקווה שמחר יהיה יותר טוב. יש לציין שלמרות הכל אני אופטימית וריאלית כל ההתחלות הן קשות. כשהתחלתי בפניקס היו לי את אותן התחושות בדיוק. סה"כ המעבר היה מתוך בחירה שלי אף אחד לא דלף אותי לזה. זה קידום משמעותי שייחלתי לו. מעבר לכך החברה היא חברה משפחתית וגם המחלקה שלי נחמדה מאוד ומגובשת. מה שכן בא לי לעשות ff (כמו שמריצים קדימה מהר בודאו) שהחודש הראשון יהיה מאחוריי... מצד שני יום ההולדת יתקרב... הזיקנה אז אולי עדיף שלא... בקיצור. אני עייפה מאוד מכל התרחשויות היום. מחר אהיה יותר יצירתית ואנתח גם שיר בסופ"ש. אתם מוזמנים לבחור. ויחסית למישהי גמורה מעייפות זיבלתי את המח מספיק להיום אז לילה טוב לכולכם ותודה על הכל. טוב וכייף להיות פה.

hilali1

New member
../images/Emo152.gif ../images/Emo24.gif

מכירה את התחושה. מניסיון החודש הראשון עובר מהר. נצלי את העובדה שאת מתחילה עבודה חדשה להיפטר מהרגלים ישנים שאת לא רוצה עוד ולחזק דברים אחרים שאת כן רוצה בהם.

רינה7

New member
בהצלחה מכל הלב!!!

ואני בטוחה שתצליחי. בקשר למה שהיה בערוץ 24, האמת שראיתי, ולא בדיוק הבנתי , היו שירים, וכיתובית למטה: מי יהיה אומן היום לדעתכם, ולקראת סוף התוכנית כתבו : צדכתם אומן היום היא גלי עטרי. והשמיעו את "מה שאת אוהבת" ו"זה רק אתה" כך שאני כמעט בטוחה שגלי אפילו לא ידעה על זה.

שרית7

New member
אוקיי אז טוב לשמוע שהיא היתה אמן הי

אמן היום וטוב לשמוע שככל הנראה הקרינו קליפים שכבר ראינו. בכל זאת זה משמח מאוד

למעלה