יקיריי המופלאים...

יקיריי המופלאים...

אין מילים בכדי לתאר את הרגשתי בימים האחרונים... "התינוק" שלי סופסוף נולד (אחרי שני הריונות של פילה...) אני נרגש ועמוס חוויות ממופע ההשקה ומלא בכוח ואנרגיות בזכותכם... תודה לאלה שחלקו איתי פיזית את ההופעה החגיגית והקסומה הזו! כמו כן תודה לכל אלו שהיו איתי שם בליבם... תמשיכו כהרגלכם לדחוף, לתמוך, להקשיב ולהעביר את הבשורה לכולם... הדיסקים יהיו בחנויות עד יום ראשון הקרוב...(ישנן חנויות שקיבלו כבר בימים אלו) ובאמת אני מאחל לכולנו רק אושר ואהבה ללא גבול...שימו זין על כל העולם ותעשו רק מה שאתם אוהבים... לכו אחרי החלומות שלכם ואני מבטיח לכם- שתשארו ילדים לנצח.... תנו בראש!!! שלכם תמיד... כפיר

כפיר../images/Emo24.gif

המון מזל טוב על הדיסק החדש
אני מתה כבר ל"סובב" אותו אצלי במערכת
ולהאזין לשירים המופלאים שלך! מחכה כבר ללוח הופעות חדש
ים.

../images/Emo214.gif"יבשה של חלומות"../images/Emo99.gif

הזכרת לי שאיחלת לכל הקהל שהם ישארו צעירים לנצח, ואם הם יגשימו את החלומות שלהם זה סימן שהם ילדים בנפשם. [חבל שאני לא זוכרת את הציטוט המדויק
] אתה ממש ריגשת אותי כשאמרת את המילים האלו
אני חושבת שבעצמך הבנת שיקח לי זמן "לעכל" כל מה שהיה ביום שני ולקלוט שכל מה שנשאר זה זכרונות [ויש המון אמונה שיהיו עוד הרבה כאלו...
] כרגע אני לא אגיד הרבה, כשיהיה לי מה להגיד אתה תשמע את הכל. בינתיים אגיד שסוף סוף הגיע הרגע שכולנו חיכינו לו, והיה שווה לחכות כל רגע. ההופעה הייתה אחת ההופעות הכי אנרגטיות שהיו, וכל מה שהיה שם, אבל... כ-ל מה שהיה שם - הוא בזכותך ובשבילך אוהבת אותך בטירוף
נ.ב- אדם חכם אמר לי אתמול "לפעמים יש בתוכי ים שאני מת שהוא יפרוץ החוצה", יכול להיות שזה בדיוק מה שקורה לך בתקופה הזאת...
תהנה מכל רגע !!!

כפיר כפיר כפיייייייייייייייייייייייררררררר!!!

איזה מדהים ומהמם אתה ! יש לך את הקול הכי יפה ששמעתי. ואני לא מפסיקה לשמוע את השירים שלך אתה מדהים ותמשיך לעשות מוזיקה !! מזל טוב

כפיר../images/Emo23.gif האלבום פשוט מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בהצלחה במכירות!! מחכה בקוצר-רוח ללוח הופעות! ב-
דניאל

unknownn12345

New member
:) כפיר

כמה כיף לראות את ההתרגשות אפילו על המילים שלך . ההופעה הייתה מעבר למדהימה :) !!! היתה אוירה מחשמלת ואוהבת .. והיית מעלף :) ! בהצלחה עם החלום שהתגשם סוף סוף תזכור שכל הופעה היא עוד משאלה קטנה בדרך שהתממשה לה. מאמינה בך, ליהי מהמיי ספייס :)

Leelush3

New member
האושר הזה מגיע לך :)

שיהיה מלא מלא בהצלחה עם הדיסק ועם המשך ההופעות!
ההופעה (כמו שכבר כתבתי לך במייספייס) הייתה מדהימה,מיוחדת,מפוצצת ומרגשת! בין ההופעות היותר טובות שהיו לך
איזה כיף סוףסוף לשמוע את השירים בבית ולא רק בהופעה, תענוג!
תמיד איתך, לי מהמייספייס

שיר m

Well-known member
בהצלחה!../images/Emo20.gif

(מקווה שהדיסק יהיה אצלי בקרוב...
)

fanan89

New member
../images/Emo215.gif

המון בהצלחה.... מקווה לראות אותך בהופעות הבאות.

למעלה