יקיריי...

Death of Rats

New member
יקיריי...

ובכן, אני נוסעת ללונדון בעוד כמה שבועות ו.... ובכן, אני מאוד מאוד רוצה המלצות על מקומות לקנות בהם ספרים. התיכנונים העיקריים שלי: הסדרה המצוירת של אחד הספרים. כנראה מכשפות בחו"ל כי את סול מיוזיק ל קראתי אבל אם זה לא יהיה ממש יקר אז את שתיהן
ד´ה ווירדסט לינק-ספר טריוויה על עולם הדיסק. מישהי סיפרה לי שהיא השיגה את זה באנגליה (תודה ליאת
). שנים-שלושה ספרים רגילים... למישהו יש הצעות לחנויות טובות שאני יכולה למצוא אותם בהן? כי אני ממש לא מתמצאת שם...

Fingertip

New member
בקשר לספרים הרגילים...

תוכלי למצוא משהו שלושה מדפים שלמים (בלי להגזים) כמעט בכל חנות ספרים נורמלית. בקשר לקלטות וכו´, אני לא יודע, אבל בחנויות הגדולות אין ספק שתוכלי למצוא לפחות חלק מהן. אני חושב. אהד.

The Mad Hatter

New member
"מישהי"?! >_<

לא. סתם. אני שונאת אותך. את טסה ללונדון...:/// בכל מקרה, הייתי בלונדון לא מזמן ובאמת, בכל חנות ספרים יש כמה מדפים טובים מלאים בספרים וגם בספרים צדדיים כמו הקומיקסים וכלמיני כאלה (קניתי את death´s domain :) ספר חמוד, אבל לא כדאי לך לקנות. הוא ממש יקר ולא לגמרי שווה את זה...://) בדיוטי פרי בכלל יש מלא חנויות ספרים ובכל חנות יש ספרים של טרי פראצ´ט. הבנת את הרעיון המרכזי, נכון? יש טרי פראצ´ט בכל מקום (אני אוהבבבת את אנגליה *-*). בתחנת דלק היה אזור עם ספרים והיה שם מדף לטרי פראצ´ט...:) אבל את הסרטים המצוירים לא מצאתי. חבל, כי הקלטות שם היו ממש זולות, מה שכן-מצאתי קלטות של סאקורה (לא קניתי, כן? פפפ...*נחרה*). אני מודעת לזה שההודעה לא ממש מרוכזת. תשתדלו לסלוח לי...&)

DviRincewind

New member
בנוגע לדה ווירדסט לינק...

לפי הביקורות שנכתבו עליו באמאזון, אנשים חושבים שהוא די בזבוז כסף... אני גם לא יודע אם שווה להוציא כסף על ספר טריוויה.. אגב, כשתסעי, לא תצטרכי מנהל מחליף?
*שולח רמז דק כמו פילה בהיריון עם שמיניה* אני פנוי בתקופה הזאת....

The Mad Hatter

New member
זה די בזבוז...

אבל בהחלט מרחיב את הדעת. בקושי הצלחתי לענות שם על דברים. גורם לי להרגיש רע בקשר לעצמי...o_O

*קליאו*

New member
אווווווק../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo105.gif

מכשפות בחו"ל זה מדהים!
(נראה לי שזה הופך להיות הספר האהוב עליי
) ברגע שתחזרי.. תהיי מוכנה להתנחלות שלי אצלך לראות את זה..
כי לא ראיתי אף אחד מהסדרות של עולם הדיסק, ואני ממש ממש ממש ממש רוצה לראות..
וכמובן דארלינג.. תהני!
(אולי תקבלי ממני מכתב טיסה חביב.. *שורקת*
)
מאיה.

Fingertip

New member
היה אותן פעם בערוץ הילדים, לא?

אני זוכר שהן היו ממש קצרות, משהו כמו 15 שעה, ו-5 דקות היו רק פתיחה ו"מארועי הפרק הקודם". אבל הן היו מאוד נחמדות... אהד.

*קליאו*

New member
אף פעם לא הייתי ממש מעריצה..../images/Emo105.gif

..של ערוץ 6..
העדפתי את החינוכית.. ועדיין..

arifell

New member
אני לא בטוח, אבל נראה לי ש15 שעות

זה די הרבה זמן...

Fingertip

New member
הייתי טיפה עייף...

הכוונה היא ל-15 דקות (או רבע שעה...) אהד.

Mnementh

New member
2 מקומות

1) לכי כמובן ל-FORBIDDEN PLANET. אם יתמזל מזלך בדיוק טרי פרטצ´ט יהיה שם ויחתום על ספרים (כן ככה השגתי עותק חתום ומוקדש של "הפיל החמישי")!!! טוב האמת היא שלא אני הייתי שם באותו זמן אבל ידידה שלי הביאה לי. 2) החנות הכי טובה שהלכתי אליה - FANTASY CENTRE, זאת הכתובת: 157 Holloway Road. החנות הכי גדולה וכנראה היחידה באירופה לספרי מד´ב (בלבד!) משומשים. מומלץ מאוד.

למעלה