יקיריי

משה רון

New member
לא אותו בית ספר גם לא אותו הגיל

פריאל מלמדת גילאי יב' 18 לפי אחד השרשורים שפתחה
וצ'ומפית גילאי יסודי

תגידי

אם כבר דיברת על תלמידים.
איך אני אראה מורה שלימד אותי לפני 20 שנה ומאז הוא לימד עוד מיליארד איש והוא יזכור את השם?
לא מדבר עלי ספציפית.

chompit 81

New member
סליחה שאני מתערבת

אבל יכול מאוד להיות שכן....

אני פונים אליי אנשים מלפני 5 שנים,שואלים אותי: "מה נשמע?"ואני אפילו לא זוכר את הבנאדם.

פריאל12

New member
לצערי, זה קורה.....

אני כבר לא זוכרת מאיזה מחזור הם, וכשהם באים לבקר, אני שואלת מי היה המחנך/ת או הרכז/ת.
לפעמים אני לא שואלת, מהפאדיחה שאיני זוכרת
אני מחבקת ומנשקת, כי הם מוכרים, אבל לא מצליחה להיזכר בשם

chompit 81

New member
עוזי

אני מסכימה עם דבריך שאתה, פריאל וקפה מובילים את הפורום ומקדמים את השיחות בו וזה מבורך! אני נהנית מנוחכותכם המורגשת!!

אני לא חושבת שאנשים מפחדים להכנס לשיחה... כל אחד ורמת הפתיחות שלו. לפעמים אנשים לא בדיוק יודעים מה לומר או כיצד להגיב לסיטואציה מסויימת וזה טבעי בעיני.
יתרה מזו, אנשים רבים כאן חווים בדידות מסויימת ואולי הם מתקשים לדבר עליה בפתיחות. נכון שמטרת הפורום היא להפתח, להכיר, לדבר וכד', אבל עדיין...
לדעתי, הזמן יכול לעשות את שלו, אבל יכול להיות שאני טועה...

תכלס נכון

יש משהו בדברייך צומפיט.
אני בכל מקרה מקווה שיהיה מפגש שאנשים ינסו לפתח שיחה אחד עם השני,נכון אולי תהיה מבוכה בהתחלה,אבל מצפה שיתפתח משהו.
אגב תודה על המחמאות.

פריאל12

New member
זהו... התאהבתי!

התאהבתי בך, צ'ומפית מקסימה

נהניתי מאוד לקרוא את דברייך

פריאל12

New member
בסה"כ הוכחתי את טענתי

ככל שכותבים כאן, מגלים עוד שכבה ועוד רובד.....
ואצלך זה מקסים!

chompit 81

New member
אני גם חושבת

שאחת הבעיות בפורום היא לא רק שלא כותבים הרבה. אלא גם שאין כאן הרבה אנשים באופן כללי. אולי ננסה לחשוב כולנו יחד על רעיונות כיצד לשווק את הפורום, כמו שפעם כתב פה משה רון- מנהל הפורום.

chompit 81

New member
אולי

לכתוב הודעות בפורומים שאופיים דומה לזה... לא ממש יודעת. אחשוב על עוד רעיונות.

פריאל12

New member
צודקת, לא חשבתי על זה...

אין לנו בכלל מושג כמה אנשים גולשים כאן.
אני יכולה לספר, שכשאני נכנסת לדף הראשי של הפורומים, תמיד מפרסמים שם את תחילתו של שרשור מאחד הפורומים, ובכל פעם זה משתנה.
אותי זה משך לא פעם להיכנס לאותו פורום ולקרוא את ההודעה והתגובות לה.
אז אולי אפשר לבקש מהנהלת הפורומים לעשות זאת... אני רק מניחה שצריך להיות שרשור משמעותי עם נושא חשוב, בעיה שמישהו העלה או משהו בסגנון (את הדיאלוגים שלנו, למשל, איש לא ירצה לקרוא
)
ואם הזכרת את מנהל הפורום, לדעתי, משה הוא אדם שיכול לתרום - אני נהנית לקרוא את דבריו והייתי רוצה לראותו יותר.

פריאל12

New member
צ'ומפית יקירה

תודה רבה!

לאלשאלה הראשונה - שמישהו יעז
אלא אם זה יקרה ביוזמתי, וזה יקרה..... (כל אחד ותקופותיו).
כן כן כןלשאלה השניה - את נמנית בתוך קבוצה די מצומצמת של אנשים שכותבים, והייתי רוצה שיותר יכתבו, כדי שיהיה יותר מה לקרוא, יותר למה להתייחס...

coffe to go1

New member
מחזקת את דברייך

הלוואי והיו כאן עוד אנשים ויותר פעילות צריך לחשוב על דרך כמו שמשה וקומפית הציעו... ואגב אנשים איפה ירון ופלקור?..

פריאל12

New member
אפשר לנהוג כפי שעושים בחופי הרחצה בים:

כשהמציל מכריז מהסוכה:
"פלקור/ירון/iba נמצא בסוכת המציל - נא לבוא לקחתו"

למעלה