יקיריי!!!

תותי-בת

New member
יקיריי!!! שלוש קושיות לי אליכם... 1. מי מגיע לחישגוזים? 2. מי מגיע לצמח? (סאבלימינל יהיה שם... ../images/Emo9.gif ) 3. אתם מעוניינים לערוך "מפגש" אחרי החישגוזים? בריאה עליכם, ליאת.

hermoni

New member
תשובות 1. אני 2. לא (רק בשבילו?) 3. יהיה 4. אפשר לקבל ICQ שלך.?

תותי-בת

New member
אונלי פור יו דארלינג... 1. גם אני... 2. ברור שכן!!! 3. ישששששששש ... חחחח ../images/Emo9.gif 4. כן, 84426477 והמספר נמצא גם בפרטים האישיים שלי... ליאת.

Made in ISRAEL

New member
עוד תשובות ../images/Emo26.gif 1. אני מגיעה 2. לא נראה לי 3. מאוד מעוניינת+ הצעה: המפגש המקורי אחרי החישגוזים היה אמור להיות מפגש של קהילת יואל, מכיוון שכל פורום נראה לי (נענע, תפוז, וואלה) שרובם פליטים של יואל רוצים לארגן מפגש, אפשר לעשות מפגש משותף לכל הפורומים. ../images/Emo13.gif FUCK DA WORLD MICHAL ../images/Emo39.gif

TeeAnTee

New member
תשבות 1.אני מגיע 2.לא חושב (ביג דייל) 3.למה לא? ד"א מי שראה בערוץ שלוש את הפרסומת לצמח היה כתוב סאב למינל ולא סאבלמינל.

תותי-בת

New member
תגובה אני ראיתי בערוץ שלוש ... שטויות, יש גם כאלו שלא מכירים... ../images/Emo9.gif

BIGO-G

New member
תשובות מגיע לחישגוזים לא לצמח ובכל מקרה יהיה מפגש לאחר החישגוזים, אבל זה קשור לאנשי הפורום הקדום של אי או אל, אני בעד לעשות איחוד מפגשים של נענע וואלה ותפוז.

BiG^*^DaNiEl

New member
גם לי יש תשובות 1. מגיע לחישגוזים 2. חחחח לצמח?! רק הופעה של סאב והשאר אלקטרוניקה 3. ב-ב-ק-ש-ה תעשו גם משו לפני החישגוזים כי אני אצטרך לחזור מוקדם! דניאל

ng גבאי

New member
נגיד ........ 1) חישגוזים - יאס 2) מפגש אחרי חישגוזים - יאס 3) צמח - נוט בעיות כספיות ובעיות עם ההורים ):

ICANNt

New member
כן,לא,כן למה אתם כלכך מנסים לשבור את הראש על המפגש? כל מי שלא בראש שלו לחזור ב-11 (!) בלילה. אפשר סתם להתאסף ומשם נראה מה יקרה

למעלה