יקיריי...

lollapalooza

New member
יקיריי...

בואו נדבר קצת על הנושא החביב עליי- ג'ון.
אז ככה: אלבומי הסולו של ג'ון. שרשרו דעתכם...

lollapalooza

New member
*עונה לעצמי*

יש לי את הראשון, אהבתי
. דיסק מוזר אבל מקסים... ארוך מאוד, אינטנסיבי. קשה לעיכול, אבל כשנכנסים לזה... את השני אין לי במקורי, כמובן, אבל יש על המחשב... (אל תגלו) ג'ון הקליט אותו בשביל כסף לסמים והוא גם נשמע ככה- אפלולי משהו. מוזר עם רגעים של גאונות. השלישי- מדהים. נפלא. מקסים. בהתחלה לא אהבתי אותו. רק בשמיעה חמישית או אולי שישית, באוטובוס מתל אביב, פתאום קלטתי כמה שהוא טוב... מאז זה אחד האהובים עליי בעולם, יכולה להקשיב לו מיליוני פעמים ולא יימאס לי. ד"א החדש- Shadows Collide With People- יוצא ב- 24.2. יששששששש

On drugs

New member
למען האמת ......

לא יצא לי לשמוע את האלבומים אבל שמעתי שיר או שניים ודי התלהבתי מהם.

country joe

New member
יש לי

את האלבום אינטרנט שלו. מאוד מוזר וקשה לעיכול, אבל יש בו רגעים מקסימים.

country joe

New member
ג'ון כזמר

מה דעתכם על הקול של ג'ון? אין ספק שהוא השתפר מאז ימיו המוקדמים עם הלהקה, אבל מצד שני הוא איבד את צורת השירה וההגייה המקורית שלו עם איבוד שיניו...
בכלל לפי דעתי הוא שר הרבה יותר יפה עם הפפרז מאשר בעבודות הסולו שלו.

lollapalooza

New member
יקירי

קודם כל, סלח לי על כי שרשרתי אותך. פשוט זה די שייך לשרשור הזה. תראה, אתה צודק בכללי- נכון, ההגיה של ג'ון נדפקה הודות להרואין ולאובדן השיניים, אבל הקול שלו השתפר שחבל על הזמן. אם מקשיבים היום ל- niandra ואח"כ למים (שם ארוך מדי), רואים את ההבדל. מה עוד שהוא נשמע בוגר יותר, ורציני יותר. מי ששמע את save the population בטח שם לב לזה שהשירה שלו השתפרה מאוד, והסיבה לכך היא שהוא עובד על זה עם מורה (ככה הוא אמר). אני מניחה שב- shadows כבר נשמע את זה. שר יותר יפה עם הפפרז? הממ... בפפרז הוא עושה בעיקר קולות רקע ככה שהשירה היא אחרת, אבל גם הסגנון אחר. ממש אי אפשר להשוות בין המוזיקה של הפפרז למוזיקה של ג'ון ולכן אני חושבת שבשני המקרים הוא עושה עבודה מצויינת.

ג'ון כזמר גרוע לפי דעתי וממש לא אהב

תי את הדיסקים שלו שיתמיד בגיטרה הכי טוב!!

אממ.... ../images/Emo4.gif

הדבר היחיד שאני מכירה של ג'ון זה קליפ שחברה שלי הקליטה לי מ-mtv2 לפני שנים רבות...אבל אולי בעוד 10 שנים נפתח דיון בנושא שוב, הא?

למעלה