יקיריי,

יעלד12

New member
יקיריי,

כל כך ריגשתם אותי עם חרושת השמועות. (יעל ד התקבלה או לא?) אני אתחיל מזה שאין לי מילים. באמת. זה היה רגע מדהים שרעדו לי הידיים. והדופק עלה מאוד מאד מהר. ואז כמובן שניסיתי להתרכז בכימיה, אבל לא הבנתי כלום (מה זה לעזאזל מסה מולרית? ולמה זה חשוב שיהיה משהו שקוראים לו אבוקדו או אבוגדרו?) בכל מקרה, נסעתי הביתה, ובאיילון שמתי את השיר i did it my way, פרנק סינטרה. והדמעות זרמו בלי הפסקה. והם עכשיו שוב מציפות את הלחי. וכן, עשיתי את זה בדרכי שלי, ויש עוד כל כך הרבה דרך לעבור, אבל כל מה שהיה צריך זה ערכת פסיכומטרי אחת והחלטה שאני לא מוותרת. ואני כל כך מקווה שהצלחתי לעזור גם לכם, ואני כל כך יודעת שמגיע לכל אחד פה, כי באמת, אבל באמת, הייתי רוצה לעבוד עם אנשים כמוכם. אתם כה נאים בעיני. אין לי ספק שמחזור 2014 הולך להיות מדהים. שלכם תמיד, יעל

kontsy

New member
המון המון מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo101.gif

אני כל כך שמחה בשבילך, אם מישהו בכל הארץ הזאת, לעזזל בכל היקום היה צריך להתקבל זאת את! אני ממש שמחה שנבלה ביחד בשנים הקרובות, ובינתיים בפיזיקה (את הבנת על מה הוא קישקש היום?) המון המון מזל טוב
אגב איך הגעת ל2014? אני חישבתי 2013...

rosa4

New member
../images/Emo24.gif מזל טוב יעל

מגיע לך בגדול...מקווה שתצליחי בכל אשר תעשי..ובאמת כל הכבוד על האומץ ועל ההחלטיות

מורן כבר אמרה הכל

אבל זה לא אומר שאי אפשר להגיד את זה שוב. את פשוט ראויה להערצה, על החוזק שלך, הנחישות, המוטיבציה ויחד עם כל זה הרגישות המדהימה. שיהיה לך המון מזל טוב
ועוד יותר בהצלחה
ואל תחשבי שתתחמקי, אני מחכה לראות אותך במזרקה

יעלד12

New member
אני כבר סגרתי עם פנינה שאת הבאה..

בתור!!! ואין מצב שאנחנו מוותרים עלייך, אז תתחילי להפנים את זה! תודה על המילים ועל העידוד ועל הכול. את באמת משהו מיוחד. אוהבת, יעל

mitzipitzi1

New member
מזל טוב!! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

מגיע לך כל כך
מקווה שזו הצלחה ראשונה מני רבות... איזה כיף

יוסי n

New member
המון מזל טוב, ובהצלחה.

אמרו כאן כבר הכל לפניי, אז לא אחזור על מה שכבר נכתב - רק אצטרף בשמחה. כתבתי לך כאן בעבר, שהצעד שהחלטת לעשות מרשים מאד, ומעורר הערצה. אני מאד שמח בשבילך, שההימור שלקחת (וזה הימור - לכל הדיעות) השתלם. מי ייתן ותזכי להגשים את חלומך ולהיות רופאה בישראל. המון הצלחה!

מזל טוב ../images/Emo65.gif

יעל, (סופסוף אני הופכת מקוראת סמויה לכותבת פעילה..) אני אצטרף לכל האיחולים שנאמרו כבר לפני.. המון מזל טוב, אני מאוד שמחה בשמחתך, ובטוחה שתעשי חיל כרופאה! אז שיהיה המון בהצלחה, רות

morancho1

New member
רות!!

שלום לך סוף סוף:) הנה יצאת לאוויר העולם..תמשיכי לכבד אותנו בנוכחותך הפעילה:)

יעלד12

New member
תודה!!!!

איזה כבוד שהפכת מסמויה למשתתפת! בתקווה לראות אותך פה עוד המון! יעל

dorin276

New member
ומזל טוב ../images/Emo65.gif

מרוב התרגשות לחצתי ישר על "שלח" בהודעה שמעליי, במקום על "סמיילים וסימנים לנושא".... יעל!!!! המון מזל טוב... ברגע ששמעתי שהסכם ירד, חשבתי ישר עלייך! כל כך התאכזבתי כשנדחית מבאר-שבע, הרגשתי שמערכת הראיונות פספסה בגדול. אבל הנה התקבלת לאן שרצית!!! והכל בזכות תכונות האופי שלך, וביניהן הנחישות, ההתמדה ויחסי האנוש המעולים, ועל כך מעידה הצלחתך המסחררת במו"ר. את תהיי רופאה מצויינת. קחי את תמרי וצאו לרקוד ברחובות!!!

למעלה