יהלום מצוי
New member
יקירים שלי....התגעגעתי כנסו יש דרמות!
חבר'ה מה קורה? איך אתם מעבירים את החגים? את החופש. מקווה שהכל טוב אצל כולכם.... אז ככה. מרוב שהצטרפו מלא חדשים
אני כבר לא יודעת מי יודע תסיפור שלי ומי לא. בכל אופן המצב הוא שהורי אינם גרושים רשמית אלא פרודים כ-4 שנים(איך שהזמן טס)אז זהו שבאמת אין לי קשר עם אבי אבל נודע לי איכשהו שהוא התקרב(הוא והשרמוטה שלו, סליחה מראש)לעירי... קיצר נודע לי שהוא גר ברח' מסויים(בדוי) איינשטיין9 טוב..לא יחסתי חשיבות, לאחר כמה זמן, בעודי בתקופת בחינות חברה רצתה שנלמד יחד. אמרתי סבבה. איך מגיעים אלייך איפה את גרה? (אף פעם לא הייתי אצלה הכרנו במכללה השנה) היא אומרת לי אינשטיין 20 שאלתי אותה מה???????????. והתחלתי לשאול אותה עם עבר להתגורר בסביבה זוג רוסיה וישראלית= "ילד" שלה מנישואים ראשונים.והיא אמרה אמממ כן...בבניין שלי את האמת...\ כל זה כפצצה נפל עלי התחלנו לברר שאלתי את אמא שלה שזו ועד הבית ואכן כשהגעתי אליה (ראיתי מי מתגורר 3 מדרגות הפרש ממנה...בקומה הראשונה. לא פחות ולא יותר אבי וחברתו. אותו יום הגעתי לחברתי בלילה נשארתי לישון שם ולמדנו לילות שלמים. למחרת רציתי לקפוץ בערב לביתי להביא דברים(שהיתי אצלה מס' ימים כי היו מלא מבחנים צמודים) פתחנו תדלת והיא עושה לי עלמה!(בדוי) הדלת פתוחה אצלם... אמרתי שיט. לא התבלבלתי וירדתי בחור צעיר ממוצא רוסי נועץ בי מבטים...ירדתי עוד כמה דקות ואבי חולף על פני........החוורתי לחלוטין. לא ראיתי אותו 4 שנים. ואז השרמוטה... נקרא לה ט' אחריו... ופתאום מגיעים מלא שכנים. ואני יורדת בורחת רצה לא מסתכלת לו בעיינים! והוא צועק לי בשמי, עלמה! עלמה! עלמה! "זאת הבת שלי.." מסביר לכל התמוהים... תעני לי תעני לי. למה את לא מתייחסת אלי... מה עשיתי לך?! הרגתי אותך?!(לא בצורה פורמלית,באיזשהו מקום כן.) נכנסתי לרכב של חברה שלי(שלא יודעת "בדיוק את כל הסיפור המלא)והוא שאל אותה אם אנחנו חברות וכו'... זה היה סיוט. רציתי רק לברוח. מאז באתי עוד מס' פעמים ולא ראיתי אותו. ----------------------------------שקט------------------------------- אבל כנראה שהוא רודף אותי... אולי גורל...אולי הקב"ה........אבל למה למה לראות אותו שוב.... תודה למי שהגיע עד הלום , המשך בהודעה הבאה(חם חם מהיום בבוקר).יהלום
חבר'ה מה קורה? איך אתם מעבירים את החגים? את החופש. מקווה שהכל טוב אצל כולכם.... אז ככה. מרוב שהצטרפו מלא חדשים