יקירים שלי....התגעגעתי כנסו יש דרמות!

יקירים שלי....התגעגעתי כנסו יש דרמות!

חבר'ה מה קורה? איך אתם מעבירים את החגים? את החופש. מקווה שהכל טוב אצל כולכם.... אז ככה. מרוב שהצטרפו מלא חדשים
אני כבר לא יודעת מי יודע תסיפור שלי ומי לא. בכל אופן המצב הוא שהורי אינם גרושים רשמית אלא פרודים כ-4 שנים(איך שהזמן טס)אז זהו שבאמת אין לי קשר עם אבי אבל נודע לי איכשהו שהוא התקרב(הוא והשרמוטה שלו, סליחה מראש)לעירי... קיצר נודע לי שהוא גר ברח' מסויים(בדוי) איינשטיין9 טוב..לא יחסתי חשיבות, לאחר כמה זמן, בעודי בתקופת בחינות חברה רצתה שנלמד יחד. אמרתי סבבה. איך מגיעים אלייך איפה את גרה? (אף פעם לא הייתי אצלה הכרנו במכללה השנה) היא אומרת לי אינשטיין 20 שאלתי אותה מה???????????. והתחלתי לשאול אותה עם עבר להתגורר בסביבה זוג רוסיה וישראלית= "ילד" שלה מנישואים ראשונים.והיא אמרה אמממ כן...בבניין שלי את האמת...\ כל זה כפצצה נפל עלי התחלנו לברר שאלתי את אמא שלה שזו ועד הבית ואכן כשהגעתי אליה (ראיתי מי מתגורר 3 מדרגות הפרש ממנה...בקומה הראשונה. לא פחות ולא יותר אבי וחברתו. אותו יום הגעתי לחברתי בלילה נשארתי לישון שם ולמדנו לילות שלמים. למחרת רציתי לקפוץ בערב לביתי להביא דברים(שהיתי אצלה מס' ימים כי היו מלא מבחנים צמודים) פתחנו תדלת והיא עושה לי עלמה!(בדוי) הדלת פתוחה אצלם... אמרתי שיט. לא התבלבלתי וירדתי בחור צעיר ממוצא רוסי נועץ בי מבטים...ירדתי עוד כמה דקות ואבי חולף על פני........החוורתי לחלוטין. לא ראיתי אותו 4 שנים. ואז השרמוטה... נקרא לה ט' אחריו... ופתאום מגיעים מלא שכנים. ואני יורדת בורחת רצה לא מסתכלת לו בעיינים! והוא צועק לי בשמי, עלמה! עלמה! עלמה! "זאת הבת שלי.." מסביר לכל התמוהים... תעני לי תעני לי. למה את לא מתייחסת אלי... מה עשיתי לך?! הרגתי אותך?!(לא בצורה פורמלית,באיזשהו מקום כן.) נכנסתי לרכב של חברה שלי(שלא יודעת "בדיוק את כל הסיפור המלא)והוא שאל אותה אם אנחנו חברות וכו'... זה היה סיוט. רציתי רק לברוח. מאז באתי עוד מס' פעמים ולא ראיתי אותו. ----------------------------------שקט------------------------------- אבל כנראה שהוא רודף אותי... אולי גורל...אולי הקב"ה........אבל למה למה לראות אותו שוב.... תודה למי שהגיע עד הלום , המשך בהודעה הבאה(חם חם מהיום בבוקר).יהלום

דרמה על האי תנועה.(2)המשך

כן! כן! זה הכותרת שלי להודעה הזו. המבחנים ב"ה הסתיימו. כמה אפשר להיות בבית?! לבלות(ולבזבז כספים) צריך...לעבוד. התקשרתי אתמול לכח אדם וביקשתי משו זמני... למס' ימים. אמרו לי שיש עבודה בחלוקת עיתונים
אבל אמרתי בסדר, כי מסתבר שזה לעמוד בצומת ולחלק למכוניות שעומדות באדום עיתון שמחולק חינם. 6:00 קמתי התלבשתי. יצאתי.... 6:30 הגעתי לעבודה(רובכם ישנו בשעות הללו) בבוקר נעים, לא חם,והאנשים בדר"כ מחייכים. וגם לי היה מצב רוח מצויין. אפילו מחמאות לא הפסקתי לקבל
סביביות 7:00 מכונית מגיעה מחלקת עיתון לא שמה לב ומי בתוך האוטו... אבי עם זוגותו (הזונה, אם שכחתם לרגע,)בערתי... לא י...דעתי מה לעשות... אני על אי תנועה. אבי שלא ראה אותי כביכול מס' שנים. פשוט יצא מהאוטו וניסה לדחוף לי 100 ש"ח. המזל...שאני הייתי מצויינת וידעתי כיצד לנהוג כי צפיתי את ההתרחשות ביום מן הימים. וזה לא איחר לבוא. בעוד הנוסעים ממתינים לרמזור שמתחלף אני עומדת, על אי תנוע, בידי כמות עיתונים...ו"אבא" שלי שלא אכפת לו ממני שנטש אותי ואת אחי מזמן תמורת איזה שרמ....(נראה לי שהפנמתם)שמזונות סירב לשלם, האב שהשאיר אותי חסרת כל...ללא קורת גג או דאגה לצרכים קיומיים ולמזון שהלך ועשה נזק עצום ובלתי הפיך. אותו אדם עומד מולי ומציע לי לקחת מידו את הכסף והוא קורא בשמי, עלמה! עלמה! קחי... לא לקחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני זקוקה לכל שקל ללימודים. ארוויח בעצמי אבקש מאמי ולעולם לא אקח מהאיש הזה. בכל אופן, התחלתי לצעוק עליו שיעוף ממני! שיתרחק! שאני לא מכירה אותו! ושאם יגע בי אקרא למשטרה! הכל קרה נורא מהר...והרמזור מתחלף... ואנים מצפצפים. והאישה מאחור אומרת "מה קרה אדני החלטת לחלק כסף בחינם היום?!"זו הבת שלי"!!!!!!!!!! מבטים כבדים הופנו אלי, זה אבא שלך? חיוך עדין מאזן לאזן. "לא לא מה פתאום" זהו. תם ונשלם רציתי רק כוס מים. אוף למה הוא מתקרב למה. כ"כ לא רוצה לראות את הטינופת. אם הגעתם עד כאן, צל"ש! חברים תהיו חזקים... חג שמח..................אוהבת המון,יהלום

מצער מאד

קחי 100 ש"ח, וזה יפתור את כל הבעיות, את העזיבה, הנטישה, ההזנחה הרגשית, הכאב....... כואב לי יהלום לקרוא את מה שכתבת, את חזקה, אני מאחלת לך שתתגברי ותשתדלי לא לפגוש אותו, חבל על הצער.

moonie1

New member
אוי, אוי :(

מנסה רק לתאר את הסיטואציות, זה קשה מאד.. באמת עצוב שאדם כזה עוד מעיז לפנות אלייך ולחשוב שמעשיו יתכפרו ע"י 100 שקלים מגוכחים... תהיי חזקה וחג שמח!!

הדסו^ש

New member
אוף, אין לי מה לענות לך אפילו.

כנראה שאביך כן רוצה לפצות אותך על כל מה שעשה וכסף הוא הדרך היחידה שהוא מסוגל לחשוב עליה... עצוב.

קוצה1

New member
באמת ממש מעצבן..

ואפילו מעליב.. עשית את הדבר הנכון שלא לקחת את ה 100 שקל האלה.. סוג של כסף בלי ברכה או איך שלא אומרים את זה.. כשזה מגיע מקטע של צורך או רחמים..., שיישאר אצלו.. את תרוויחי אותם בכבוד ולא ברחמים שלו.. וחוץ מזה.. אין מה להגיד.. יגיע יום שהאשמה תאכל אותו.. ואת? את תתגברי.. אני בטוחה.. אין לך אופציה אחרת..

א ש לי

New member
את צריכה ליטוש, יהלום.

ראשית, אני בהחלט מבינה את הכאב בעצם, בולשיט! מה אני כותבת שטויות? איך אפשר להבין כאב שכזה? אני כואבת בלקרוא אותך ואת חיה את הסרט הדימיוני הזה שיצליח לגעת בכל אחד. ובכל זאת לליטוש יקירה. האישה ההיא שנימצאת היום עם אבא יכלה להיות גם אני, בעצם גם לא! לעולם לא הייתי מצליחה להתאהב בגבר שלא לקח אחריות לאבהות שבו, אוי... מה שאני מנסה בעצם להגיד, שלא מוסיף לך לכנות אותה בשמות ולכעוס עליה היא יכולה להיות אדם מקסים, נעים רך שיכול היה להיות החבר הכי טוב שלך. אבא אבא ואבא לצערי, (אך מילת קסמים שהפכה לסיוט אימים, כמה עצוב) אבא עזב, אבא לא שילם מזונות, אבא לא בא לבקר, אבא, רק אבא אחראי לחיוו ולא אף אישה אחרת. אל תחפשי נאשמים אחרים זה לא יקל עלייך לשנוא עוד אנשים שבסביבתו למרות שאני לא רואה סיבה בעולם לא לשלם מזונות אני בכל זאת חושבת שהיית מסוגלת לנהוג אחרת! להסתכל לו בעיניים לתת לו להרגיש את הטירוף ולשאול באדישות שאלה או שתיים , אולי למה עזבת? או שנעזב? למה לא באת לבקר? למה לא שילמת??? לא תמיד אנחנו באמת יודעים את התשובות גם שאנחנו מאודדדדד מאמינים שאנחנו יודעים. ואז להגיד, שמעתי וזוהי החלטתי.... אני גאה בך על שלא לקחת את הכסף (לא שהיה קורה משהו אם כן:) את החוזק שבך, את החכמה שבך נצלי לטוב בלבד היי נאמנה למי שאת, אל תתני לאבא או אחר להוציא ממך את ה"רע" הקללות התסכול והכעס (למרות שאיך אפשר לא להבין אותך). היי גדולה מעל כולם כי את נשמעת כזו:) סיפרת לאמא???

גועל נפש,

כ"כ עצוב לשמוע שאביך חושב שמאה ש"ח יגלידו את כל פצעי הלב שהוא גרם להם... אני ממש מבינה אותך ולגמרי מזדהה איתך כי גם אבא שלי כזה. תנסי לא להיזכר בזה, ואל תשקיעי בו שום אנרגיה, הוא לא שווה את זה בשום אופן!! תמשיכי בחיים שלך, אל תתני לזה להטריד אותך!! אוהבת

למעלה