יקירי וחביבי.......

יקירי וחביבי.......

בימים האחרונים מדגדג לי בין האצבעות, להתייחס --- לא להתייחס, לענות --- לא לענות. למחוק --- לא למחוק..... הנושאים הנדונים אינם ממהות הפורום, ואינם נכללים במטרותיו. ואולם. מאחר וראיתי שנשמרת תרבות הדיבור, וה"וויכוח" הינו עינייני, ואינו קנטרני, נתתי לו להתקיים. דגדג לי גם להוסיף ולהתייחס, ואולם בקוצר העת, וברוב עבודה נמנעתי מלהכנס לנושא אשר הוא עמוק מיני ים, אולי בעתיד אדרש לכך, היו ברוכים.

אנא התייחס והגב להודעות!! בבקשה ../images/Emo13.gif

מאד הייתי מעוניין לראות אותך מתשתתף בדיונים האלה, מאד חשוב לי לישמוע גם את דעתך, למה אתה כל כך פאסיבי? נגיד שאנחנו בישיבה, האם הרב לא יסכים שתלמידו ישאל שאלות הקשורות למהותו של אלוהים ויעדיף להשתיקו או לינזוף או על שהעז לשאול? מקווה שלא ככה נוהגים אצלכם בישיבות... משתמש בצלילים

manew

New member
אכן תמהתי איכן אתה ואני...

אני מצטרף לקריאה - אנא הגב ל"נושאים הנדונים" כפי שהגדרת אותם בתור אחד שמקדיש חייו ללימוד בטח יש לך מה לומר שאני בתור תלמיד י"א שבנושאים כגון אלו בעיקר מלמד את עצמו יכול לומר אני מקווה שבזה שאני עונה על שאלות שמופנות אליך אין משום "מורה הלכה בפני רבו" או משהו כגון זה ואשמח אם תבדוק לי את זה חיים אנא תגיב לכל הויכוחים ואפילו טיפה בים מהנושאים שעמוקים מיני ים

או קיי....

ממש עכשיו מצפצף לי הנהג שאמור לקחת אותי לשדה התעופה. ביום רביעי בלילה אחזור בע"ה, וביום חמישי או שישי אכנס לסוגיות הנדונות. ברכה והצלחה.

כשתחזור אנא פתח שירשור חדש בנושא

כשתחזור מחו"ל עדיף ליפתוח שירשור חדש בנושא שאליו נתחיל לשרשר שוב שאלות ותגובות, השירשורים הקודמים כבר יעברו דף או שניים אחורה ויהיה חבל להגיב אליהם כי גם ככה אף אחד לא יראה את התשובות שם. משתמש בצלילים

למעלה