"יקירי, לאן נעלם חומי...?" זוכרים את הא"א על האישה שחיממה את כלבהּ במיקרוגל? שימו לב לידיעה הזאת.
I Idan91 New member 7/8/03 #1 "יקירי, לאן נעלם חומי...?" זוכרים את הא"א על האישה שחיממה את כלבהּ במיקרוגל? שימו לב לידיעה הזאת.
W WallFlower New member 8/8/03 #3 זה איש מטומטם! ודרך אגב הקטע המקורי עם הזקנה - אימא שלי טוענת שזה אמיתי והיא מוכנה להעיד שהיא שמעה שאחרי זה הזקנה תבעה את חברת המיקרוגלים!
זה איש מטומטם! ודרך אגב הקטע המקורי עם הזקנה - אימא שלי טוענת שזה אמיתי והיא מוכנה להעיד שהיא שמעה שאחרי זה הזקנה תבעה את חברת המיקרוגלים!
X x project New member 8/8/03 #4 איזה זבל של בנאדם הייתי מחממת לו את האשכים!!! צריך לשים אותו בתא מעצר מסוג סאונה!
N NuFiFiT New member 8/8/03 #5 איזה איש דפוק../images/Emo35.gif |../images/Emo46.gif ../images/Emo85.gif יש לו בעיה שכלית....
N NuFiFiT New member 8/8/03 #6 אופס... ../images/Emo35.gif = ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo85.gif
אופס... ../images/Emo35.gif = ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo85.gif