יקירתי

leikin

New member
יקירתי ../images/Emo13.gif

את בטח תחשבי שאני מטורפת
אבל אני מרגישה משהו ממש מוזר.. אתמול חלמתי חלום ממש שנראה לי אמיתי, שהחבר שלי נפרד ממני ואני מרגישה כל כך כאב חזק בלב. ואני פשוט רואה שהוא כבר לא אוהב אותי. יכול להיות שזה בגלל הפחדים שלי עכשיו - לא שוללת. אבל בימים האחרונים, אני מרגישה ריחוק ממנו. לא מרגישה את הקרבה שהייתה פעם. יכול להיות שזה גם בגלל השיווק הרשתי שהתחלנו - אז הוא כל כולו בזה. עדיין, לא מרגישה טוב... יקירתי האם הוא פשוט עובר תקופה לא קלה ואני חושבת על עצמי? או שהרגשות שלי נכונים?
ליה שם האמא אלינה 20.09.84 מישה (מיכאל) שם האמא לודמילה 13.02.81

תתארי את החלום שלב שלב....

מה כוונתך אני פשוט מרגישה שהוא לא אוהב אותי יותר מה בחלום הראה לך את זה....

leikin

New member
המשך

אני לא זוכרת כרגע בדיוק את החלום. אני זוכרת שישבנו בחדר הוא דיבר איתי שהוא כבר לא מרגיש כמו פעם והוא רוצה שניפרד. אני זוכרת שאני ישבתי שבורה וניסיתי להבין מה קרה? ניסיתי לדבר איתו.. כשהתעוררתי הערתי אותו ואמרתי לו: "שים יד על הלב ותגיד לי שאתה אוהב אותי". זה מה שהוא עשה. העניין בכלל שבימים האחרונים אני מרגישה ממנו ריחוק. אולי אני בכלל אגואיסטית ועובר עליו משהו אחר אבל זה לא אותו מישה. הם יש לך אולי קצת לשפוך לי אור???

טוב שני דברים:

ראשית קראתי שוב את מילותייןך שלך..וראי כמה הכל..כולל הפתרון מצוי בידייך: " קודם כל שבת שלום לכולם ואשמח מאוד אם תוכלו להאיר את עיניי רקע: אני גרושה. הייתי עם בעלי 7 וחצי שנים, כשמתוכם רוב הזמן הוא בגד בי. בנוסף ההורים שלי אחרי 24 שנים מאוד מאושרות נפרדו. מיותר לציין שהבטחון שלי במערכות יחסים ואמון בכלל בגברים ירד מאוד. להיפרד מבעלי לשעבר היה לי ממש קל, כי לא אהבתי אותו כבר תקופה אז יצא שעזבתי ותוך כמה ימים כבר הרגשתי שאני חייה חיים אחרים יותר טובים. אני בזוגיות כבר שנה. אני מאוד מאושרת, אני מאוד אוהבת אותו. אני מרגישה שגם הוא אוהב אותי. אנחנו גרים ביחד. מדברים על חתונה. אני רוצה לשמוע מה יש לכם לומר על הזוגיות שלי. זה מאוד יעזור לי כי אני לפעמים חסרת בטחון עצמי" (...והשארתי אפילו את הרווחים!)
שנית לגבי החלום: תזהרי מנבואות שמגשימות עצמן ותתחילי לתרגל חשיבה חיובית...תביטי בכוס המלאה ולא בפחד מגורל כזר ומהסיוטים של עברך אל תדברי איתו על הכל..תלכי ליעוץ חיצוני...ואם את צריכה תפגשי אותי..ונדבר (תפני אלי לתא) והחלום...נו זה שיקוף של הפחד..אין בו סמלים שמרמזים...חלום ברור..

למעלה