יקי שאלה לי אליך!

בוביץ

New member
יקי שאלה לי אליך!

מה יס מתכננת לקיץ? שנים שעברו היה את יס ריל ואת סאמר נייגטס האם גם השדנה מתוכנן משהו דומה לזה? אולםי ירחיבו בינתים ליקץ את יס ויקנד ויוספו לזה תוכניות?

simbol

New member
אותה שאלה...

מה יס מתכננת לקיץ ביס וויקנד ? לפי מה שהבנתי מרחיבים את השעות של הש.ח בימי חול ? (משו שמונה ורבע, נכון ?) האם מתכננים להרחיב את יס וויקנד על גבי ימים נוספים ? (חמישי,שישי ...) תודה.

yochay 2

New member
חח אממ אני ידעתי אבל שכחתי חח

לפני איזה חודש הילה טוביאן אמרה לי מה YES מתכננים לכל הקיץ ערוץ תוכניות והכל.. אבל שכחתייי חח...

Yaki J

New member
אין השנה ערוצים מיוחדים לקיץ, אבל

הערוצים הקיימים מתוחזקים בתוכניות מצויינות הקיץ. אני יכול להבין את ההתלהבות מערוצי הקיץ, כמי שהיה לו את העונג לנהל גם את סאמר נייטס ושתי הקדנציות של יס ריל, אבל כרגע יס וויקאנד קיים כדי לתת להם מענה לטווח רחוק, מענה רציף וקבוע והוא בהחלט לא ערוץ זמני אלא ערוץ שהולך להישאר איתנו להרבה זמן. אני לא בטוח לגבי מה יהיה בערוצים האחרים (כיוצא גאה של ערוצי הסרטים אני בטוח שהם לא שוקטים על שמריהם השנה) אבל באוגוסט יש לוויקאנד את אחד החודשים היותר פורים מבחינת תוכניות ריאליטי חדשות שעולות והחל מתחילת ספטמבר תעלנה סדרות דרמה וקומדיות חדשות שירעננו את כל מבנה הלוח של הערוץ (במידה מסויימת 'עונה חדשה' אם כי אני לא חובב גדול של המושג), כך שיש למה לצפות. מכיוון שאני מחוייב לשמירה על סודיות בנושא, אני לא ממש יכוטל לפרט על חודש אוגוסט עד שנגיע ל-12 ביולי. כמו כן אני מניח ש-YESY מכין משהו לקיץ כמו כל שנה, נדמה לי שפרוייקט Y ועוד איזה פרוייקט ריאליטי חדש שלהם.

Aviad1987

New member
מה יש ב12 ליולי? :|

בכל אופן סביר מאוד שבספטמבר תעלה 'עונה חדשה' כי מגרש ביתי, האו סי, הופ ופיית', פשע מן העבר ועוד מגיעות לסיום עונה. אני מחכה לראות איזה סדרות יגיעו

Tinty

New member
נשארו עוד 15 שבועות לThe OC

וחודשיים לטרי היל.

simbol

New member
עוד שאלה ליקי

האם אתם מתכוונים לפרוש את הערוץ על גבי ימים נוספים ? (או לפחות רק לתקופת הקיץ או משו ?)

simbol

New member
עוד שאלה ליקי

האם אתם מתכוונים לפרוש את הערוץ על גבי ימים נוספים ? (או לפחות רק לתקופת הקיץ או משו ?)

yochay 2

New member
יהיה תוכנית ריאלטי חדשה

8 מפורסמים ישימו אותם כל אחד באיזה פינה בארץ ושם כאילו יעבדו וזה ויעקבו אחרים לראות איך הם מסתדרים למשל אביב גפן הולך לגור בהתנחלות שהוא ממש שמאלני

Aviad1987

New member
4400 תשודר בערוץ 3

ואבודים משודרת אצל הוט כרגע בבלעדיות.

למעלה