יקי שני שאלות למרות שנראה לי ש

יקי שני שאלות למרות שנראה לי ש

תשובה אני אקבל רק על אחת. 1)מה הסיכוי שאת מגרש ביתי תשדרו בשתי פרקים וזה יהיה במקום השידור החוזר של ה או.סי באותו יום חד פעמי? פשוט לדחות את זה לעוד שבוע זה כל כך לא פ'ר :( 2)בעקבות התערבות עם חבר האם האו.סי עלתה מעל ל 500,000$? אני אמרתי שפחות..

TheCharm

New member
אני יכול לענות על אחת

יקי אמר שהם חשבו על לשים את 2 הפרקים האחרונים של טרי היל ביחד, אבל לא עושים את זה כי זה לא הוגן כלפי המעריצים של התוכנית שמתפספסת (סמולוויל או OC, סביר להניח שOC).

נכון ואז הצעתי באותו נושא

שפשוט כל הרצועה תידחה באותו יום. כל תוכנית תהיה 45 דק' יותר מאוחר. והדבר היחיד שיפוספס יהיה השידור החוזר של O.C

TheCharm

New member
זה לא עובד ככה

לא כולם ידעו על זה, אנשים יפספסו פרק, זה לא עובד ככה.

Tinty

New member
ואז יקופחו צופי השידורים החוזרים.

חוצמזה, אני חושב שעדיף לשדר מבחינת לוח השידורים פרק כפול של The OC במקום OTH, כדי לקרב את מועד סיום העונות של שתי הסדרות אחת לשניה, ולא ליצור שינויים תכופים בבלוק השידור של סדרות הנעורים (אבל אני מניח שזה כבר בלתי אפשרי, שלושה פרקים לסיום העונה של OTH ו11 לסיום העונה של The OC). אגב, אל תנסה להבין את זה לא נכון. אני מעריץ גדול של שתי הסדרות, שחושב על שידור הפרקים כמנהל ערוץ, ולא כמעריץ.

TheCharm

New member
מה הפואנטה בלקרב את 2 הסדרות?

אז הסדרה הזאת תישאר עוד קצת, בדיוק כמו שהעונה הראשונה נשארה עוד קצת בזמן שהעונות השניות התחילו, ולא נשכח כמובן גם את 2 פרקי הספיישל שעשו עוד הפרדה בין 2 העונות ובין הסדרה הזאת לסדרות אחרות. אז זה ישאר, זה לא נראה לי כזו בעיה, ולא נדבר על זה שפרק כפול של הOC לא עושה השפעה שונה מהOTH. גם היא מבטלת או דוחה תוכנית או אפילו שידור חוזר, ובגלל זה החליטו לא לעשות פרקים כפולים על חשבון דברים אחרים כי הבלבול גדול ויחד עם זה, לפי דעתי, הבלאגן.

Aviad1987

New member
זאת החלטה מצויינת

גם לא פוגע באף אחד ולא מבאס אף אחד וגם הסדרה תישאר עוד קצת (OTH). ובקשר לעונות שמסתיימות בקרוב - בינתיים יש לנו עונה שלישית ל8 כללים פשוטים, פחות ממושלמת, עונה שניה לסדרה ההיא בערוץ 10, 2 גברים וחצי לא? עונה רביעית של סמלוויל ו... זהו.

TheCharm

New member
ותכף עולה

המירו למיליון 6, הרווק 7, דה ביגסט לוזר ואני בטוח שמחכים עוד כמה הפתעות (נקווה נאמברס והאנטומיה של גריי ביניהם)

yasminale

New member
אבל..

כמו שאתם יודעים, ב-yes מצוינים בלטחון פרומאים. ככה שאני בטוחה שאם היו משדרים את OTH כפרק כפול הם היו שמים כ"כ הרבה פרומאים, שאפילו אם היינו מנסים לשכוח את זה לא היינו מצליחים. בנוסף, הם בטח היו מודיעים על שינוי לוח השידורים רק ליום אחד. כבר היו דברים מעולם, ולא פעם שונה לוח השידורים. ככה שאם פעם אחת עושים משהו מיוחד לכבוד סיום העונה של OTH, ומפספסים שידור חוזר אחד של OC כשיש שידור חוזר גם למחרת, אני לא חושבת שזה פוגע משמעותית במישו.

Aviad1987

New member
זה מה שאת חושבת.

אבל לא צריך לדוש בזה. זה לא שיש מה לעשות.. אנחנו נמתין (בכיף) עוד שבוע. וג'וני - שכחת את המירוץ 7, המירוץ 8 שעולה בעתיד (לא יודע בדיוק מתי) והישרדות 11 שתעלה בעתיד גם.

TheCharm

New member
אבל זה יש עוד זמן

כתבתי מה שיעלה "תכף"

למעלה