יקרה לי מידי יותר מידי אל תעלמי לי

יקרה לי מידי יותר מידי אל תעלמי לי

אני יודעת שכואב לך ואני יודעת שאת סובלת ואת אטומה עם עצמך ולאבד חלק מהגוף לא קל אני יודעת שאת בוכה בלילות ואני שומעת אותך בוכה ואני בוכה יחד איתך מרחוק תביני יקרה לי אני לא רוצה שתחשבי שאני לא כואבת איתך אני פשוט לא יכולה שלבכות איתך זה כואב לי שכואב לך דם כמוני מי כמוך יודע אני פוחדת עליך ואני פודחת מהתוצאות גם אני אוהבת אותך ופוחדת גם שתאבדי לי את אובדת לי איפושו ואת לא מספרת לי את כמוני שזה מפחיד אם הייתי יכולה לתת לך לקרוא את זה אני יודעת שהיית יודעת שאני לצידך שלא תחשבי שאת בוכה בשקט אני רוצה ללטף אני לא יודעת איך אני התמודדתי כל הזמן לבד אני פשוט חושבת שזה בא טיבעי לא המומחים הגדולים ולא הבתי החולים עם החולים ולא אף אחד ידכא אותך יקרה לי אני איתך שלא תחשבי שלא הלוואי והיה לי איך לפתוח לך לב תביני אני לא כזאת אני מנסה בשבילך ואת כבר בשלב של הדחקה תסלחי לי אני אוהבת אותך יהיה טוב

י ו ל י ק

New member
עצוב......./images/Emo7.gif

אני חושבת שדברים כאלה כן צריכים להאמר... כדי שתוכלי,ולא במקצת,להקל עליה את התחושה שהיא מתמודדת לבד...

ה מוזה

New member
להושיט את היד .. לגעת

לא קל להושיט יד לגעת באחר עוד יותר קשה כשהוא מסתתר שלא יחושו שכואב לפעמים אנחנו כל כך פוחדים להושיט את היד לא יודעים האם הנגיעה תהיה רכה או שמא נחדור את מעטה האפלה לעיתים היד מושטת לנגיעה .. ומהעבר השני יאחזו בה .. כשאכפת אז לא מוותרים , לא מפחדים , פשוט את היד מושיטים .. אם היא שותקת - שתקי לצידה אם היא כואבת - תכאבי לצידה אם היא בוכה - תבכי לצידה מבעד לכאב ולדמעות היא תחוש אותך שם לצידה אפילו ללא מילה .. והיא תדע שהיא לא לבד , שאת כל כך אוהבת אותה ורוצה עבורה אושר ושלווה ..היא תדע איזו חברה יקרה יש לצידה .

הלוואי

שלי הייתה חברה כזאת בתידע מה עובר עלי. יש לה מזל שיש לה אותך, תזכירי לה שאת איתה בכל מצב.

למעלה