יקרות שלי ../images/Emo23.gif
אתמול והיום אני לא כל-כך מספיקה להיות איתכן בפורום... אני איתכן לא פחות בלב. קראתי את כל מה שכתבתן, כל מילה, של כולכן. (גם של עציון). וכיוון שההספק שלי נמוך, אני מבקשת להביא אליכם שיר של מריאן פייתפול. תרגמתי אותו - יש להודות בחוסר כשרון מוחלט לתרגום - בעיקר לכבוד החברה האהובה שלי שלא רוצה עכשיו לקרוא שום דבר באנגלית. אוהבת את כולכן +
Blazing away כל-כך בדאון, לגמרי out אני מחפשת מקום להיות בו, מקום שאין בו מחויבות, מקום בלי מעורבות. שמה עין אחת על אי-שפיות, העין השנייה על ההגה. אחת מתבוננת, אחת בוערת, מתפוגגת אל האין. אחת מסובבת אחת בוערת, מתפוגגת, ואין. גלות פנימית מוזרה, עם תשוקה לסכנות. . . . . .. . . .. .. . . . .. . . . .. . . ... עין אחת מתבוננת אל האי-שפיות, השנייה מביטה על גלגל החיים. אחת מסתובבת, אחת מלהבת, בוערת ואין. אחת מסובבת, אחת נצרבת, מתלקחת לאין. מה הסיבה שדברים משתנים? למה דברים לא נשארים נטועים, יציבים? מה אוכל לעשות? מה אוכל לעשות? להרגיש את זה! לקבל את זה! דברים משתנים. להרגיש את זה. לשחרר את זה. דברים משתנים. (* שתי השורות החסרות, כי נדמה לי שאסור להביא שיר שלם מטעמי זכויות יוצרים). סופשבוע טוב וכל ברכות לבי אליכם.
אתמול והיום אני לא כל-כך מספיקה להיות איתכן בפורום... אני איתכן לא פחות בלב. קראתי את כל מה שכתבתן, כל מילה, של כולכן. (גם של עציון). וכיוון שההספק שלי נמוך, אני מבקשת להביא אליכם שיר של מריאן פייתפול. תרגמתי אותו - יש להודות בחוסר כשרון מוחלט לתרגום - בעיקר לכבוד החברה האהובה שלי שלא רוצה עכשיו לקרוא שום דבר באנגלית. אוהבת את כולכן +