יקרים שלי!!!!

• פותח הנושא a840
  • פורסם בתאריך

a840

New member
יקרים שלי!!!!../images/Emo36.gif

אנשים בוקר טוב לכם לכולכם!!!!! אני מקווה שאצלכם הכול בסדר,כי אצלי לא משהו התעלפתי ואת כול הלילה בילתי בביה"ח,עדיין החום לא ירד אמרו שזה מחושה כנראה,טוב נקווה להרגיש יותר טוב,אני פה בבית אין לי ברירה אחרת,אז מה שלומכם יקרים שלי???????. תגידו למישהו ממכם יש תדיסק החדש של שרית חדד?!!! אוהבת מאיה~ילדה~של~החיים

a251

New member
מאיה........../images/Emo39.gif

נשמה אני מקווה שתרגישי טוב מתוקה .ותפסיקי לעשות שטויות אנחנו צריכים אותך כאן לא בבית חולים !!! חולה עלייך!!!*****רותם******

מאיה, מה זה רק באת...

מאיה אחותי, אנחנו צריכים אותך כאן איתנו, תאמיני לי שבבית החולים לא צריכים אותך. אז תהיי בריאה ותישארי איתנו פה, אנחנו אוהבים אותך ורוצים שתהיי בריאה ותהיי איתנו פה. ממני ידידך, אלון זכריה

סיגר

New member
איזה שירים את מחפשת.....

אני לא מכיר את השמות של השירים מהדיסק החדש אבל אם תתני כמה שמות... בטח נמצא לך משו

yalyal

New member
הנה

יאללה לך הביתה מוטי 0:03:20 מילים: קובי אוז לחן: קובי אוז עיבוד: קובי אוז זה הסוד שלי 0:03:19 מילים: דוד זיגמן לחן: שרית חדד עיבוד: שי ראובני תלך כפרה עלי 0:03:16 מילים: קובי אוז לחן: קובי אוז עיבוד: שי ראובני טיפה ועוד טיפה 0:03:50 מילים: דוד זיגמן לחן: דוד זיגמן עיבוד: שי ראובני תזהרי ממנו 0:02:55 מילים: קובי אוז לחן: קובי אוז עיבוד: קובי אוז אשליות מתוקות 0:04:14 מילים: קובי אוז לחן: קובי אוז עיבוד: קובי אוז תשתוק תשתוק 0:03:11 מילים: קובי אוז לחן: קובי אוז עיבוד: קובי אוז כשהלב בוכה 0:04:45 מילים: יוסי גיספן לחן: שמואל אלבז עיבוד: שי ראובני בחור נחמד 0:03:59 מילים: דוד זיגמן לחן: שרית חדד עיבוד: שי ראובני חבל על הזמן 0:04:12 מילים: אהוד מנור לחן: שמעון בוסקילה עיבוד: שי ראובני אני אוהבת אותך הרבה יותר ממני 0:04:10 מילים: קובי אוז לחן: קובי אוז עיבוד: קובי אוז חברה טובה 0:03:40 מילים: קובי אוז לחן: קובי אוז עיבוד: קובי אוז

למעלה